Már több mint 135000 barátunk
van Facebookon! Csatlakozz Te is!
Kérdésed van?
Eszti segít!
Kosár
A kosarad üres és éhes :(
Miért fogod a PINK PANDÁT?
44 napos garantált
pénzvisszafizetési garancia »
Ha elégedetlen vagy a rendeléseddel visszaküldheted a csomagodat és mi megtérítjük az árát. Egy elégedett vásárló sokkal többet jelent számunkra, mint egy plusz nulla a számlánkon. :)
Ha 44 napon belül visszaküldöd a terméket, amellyel nem vagy teljesen elégedett, mi megtérítjük az árát. :)
Ha ma rendelsz,
2 nap múlva meg is kapod! »
Rendelj ma, hogy a csomagod holnap után megérkezhessen!
Ha még több mint 14 óra van hátra az óránkon és ma rendelsz, akkor a csomagod 2017.1.23 reggelére már nálad is lesz. (érvényes a hétköznapokra)
Egyetlen termékünket sem
tesztelték állatokon. »
Webáruházunkban egyetlen olyan terméket sem találsz majd amelyet állatokon teszteltek volna. A cég alapításakor elhatároztuk, hogy csak állatbarát termékek fogunk forgalmazni. Ez a mi ígéretünk nektek és a kis állatoknak, amit szigorúan be is tartunk. Miért kellene az állatoknak szenvedniük a mi szépségünkért?
Ingyenes és Szuper
Tippek és trükkök »
Ha ötletre vagy inspirációra lenne szükséged nézd meg az útmutatóinkat.
Naponta új útmutatókat és tippeket, osztunk meg, és a PINK PANDA–n minden terméket megkapsz amire szükséged lehet! =)
Útmutatók megtekintése »

Hahi, engem Eszternek hívnak. És ez az én történetem...

Most biztos azt várod, hogy majd valami olyasmit írok a következőkben, hogy egészen pici korom óta a smink megszállottja vagyok, és mindig is ezzel szerettem volna foglalkozni, stb. Nos az én történetem kicsit más...

Ha bele gondolok kiskorom óta kissé fiús voltam. Gyönyörű hosszú, szőke hajam ellenére, nem szerettem fésülni vagy gondoskodni róla, inkább játszottam cicáimmal és szaladgáltam a barátaimmal. És mivel fésülködés közben mindig hisztiztem, szüleim úgy gondolták az lesz a legegyszerűbb ha levágatják a hosszú aranyló fürtjeimet. Ezután több évnyi gombafrizura várt rám ami csak megerősítette a fiús stílusomat. Persze általános iskola végére már újra megnövesztettem a hajam és kezdtem kicsit nőiesedni. Ekkor még nem volt igazán fontos számomra a smink, de ez nem is meglepő hisz gyerek voltam még.

Középiskolában aztán kicsit elkezdett érdekelni a dolog. Ami nem igazán meglepő, elvégre ebben a korban kezdik a lánynyok nagy része felfedezni a benne lévő nőt. És a smink rengeteget segít hogy előhozza a bennünk lévő "nőt", elvégre arra találták ki hogy kihangsúlyozza a szépséget. Egy kevés alapozó, fekete szempillaspirál és rózsaszín rúzs. Ennyi nekem elég volt. De persze fogalmam se volt hogy milyen a bőröm tónusa, milyen színű rúzs állna jól, milyen alapozót kellene használnom a bőrtípusomhoz, stb. De ekkor még a pletyizés a lányokkal jobban érdekelt. :)

Majd ahogy teltek az évek és lassacskán felnőttem, egyre több dolog kezdett el érdekelni. Köztük az informatika is így informatikusnak tanultam tovább. Ez ugye azt jelentette hogy sokat voltam a számítógép előtt, és nem csak ott tanultam, de ott is töltöttem a szabadidőm nagy részét. Az interneten keresztül pedig rengeteg mindenről olvashattam. Amire kíváncsi voltam csak rákerestem és bumm előttem volt, készen arra hogy felfedezzem.

Az egyik kedvenc oldalam a Youtube lett. Nem csak a vicces cicás videók miatt - de vallójuk be főleg ezért - , de az érdekes, oktató videók miatt is. És egyszer csak, - már nem is emlékszem hogy elvégre 7-8 éve volt - rákattintottam Kandee Johnson egyik videójára. És teljesen elvarázsolt! A személyisége, a tehetsége és maga a sminkelés is! Ezután megszállott lettem! Minden a sminkelésről szólt! Folyton sminkelésről néztem videókat, rengeteg cikket olvastam, termék véleményeket, tapasztalatokat. És egyre többet tanultam erről a témáról. Pár év alatt felhalmoztam annyi tudást hogy megfordult a fejemben, hogy indíthatnék egy youtube csatornát.

Több évnyi őrlődés után végül úgy döntöttem belevágok. Először egy lazább csatornát indítottam, csak hogy egyáltalán megtapasztaljam, milyen is videókat csinálni. És meglehetősen tetszett amit tapasztaltam, így elkezdtem sminkekkel és szépségápolással kapcsolatos videókat készíteni. Elképesztően jó volt! És ami a legfurcsább volt számomra hogy elkezdett a feliratkozóim száma gyarapodni! Folyamatosan gyakoroltam, még többet olvastam és akkor még nem tudatosult bennem, de elkezdtem embereknek segíteni. Rengeteg emberrel beszélgettem sminkről, szépségápolásról és a lélek titkairól és tudtam hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Egyrészt már láttam, éreztem hogy másoknak ezzel örömöt okozok, és én is egyre boldogabb lettem. Így elkezdtem reménykedni hogy egyszer majd hivatásosan is ezzel foglalkozhatok. De ez csak távoli álomnak tűnt.

Majd közel egy évvel azután hogy elkezdtem videózni jött egy e-mail amiről akkor még nem tudtam hogy megváltoztatja az életemet. Az e-mail Gregtől érkezett amiben felajánlott egy munkát. Bár félve, de válaszoltam és elkezdtünk beszélgetni. Szinte azonnal egy hullámhosszon voltunk, és egyezett a véleményünk sok mindenben. Így jelentkeztem az állásra. Pár napig nem történt semmi, majd jött ismét egy e-mail amiben az állt hogy megkaptam az állást! Nem hittem el, de gyorsan felhívtam a páromat a jó hírrel! Majd jött a személyes találkozó. És ott éreztem igán hogy minden jól fog alakulni.

És így lettem én a pinkpanda.hu magyarországi, országos menedzsere. :)

És most itt vagyunk. Mi itt a Pink Pandánál nem vagyunk az a tipikus online áruház, ahol az a cél hogy, legyen egy eladó és egy vevő aki mindent megvesz amit csak lehet. Kapcsolatot szeretnénk felépíteni a vásárlóinkkal, és egy igazán jól működő közösséget kiépíteni. És persze megmutatni hogy a sminkelés sokkal több mint néhányan hiszik! Rengeteg tippet és ötletet osztunk meg amellyel bátorítunk titeket hogy fedezzétek fel a sminkelés rejtelmeit. Remélem velünk tartasz majd ezen az utazáson amelyből lassan közös kaland formálódik majd! :)

Éljen a sminkelés!

Mindig itt vagyok hogy segítsek!

Száki Eszter, Pink Panda kozmetikai webshopországos menedzser

Ha segítségre lenne szükséged:
Legkeresettebb TERMÉKEINK
PINK PANDA STATISZTIKA
Sikeresen elküldtünk
350712 db csomagot
elégedett vásárlóink
számára! Legyél
te a következő akinek
csomagot küldhetünk! :)