PINK PANDA Csapat

Szeretnéd tudni hogy kik állnak a pinkpanda.hu mögött? 

Ismerd kik az oldal fogaskerekei, akik együtt alkotják ezt a jól olajozott gépezetet.
Bár különböző helyekről jöttünk, és rengeteg dologban eltérünk egy mégis közös bennünk: a vásárlóink iránt érzett szeretet és odaadás. Mind azon dolgozunk hogy a lehető legjobb módon segítsük az oldal látogatóit barátságos, családi hangnemben eligazodni. Örülünk hogy téged is megismerhetünk, most pedig ismerj meg minket:


Eszter, országos menedzser - Magyarország

Eszti a magyarországi webshop menedzselésében, a termékek kezelésében és az ügyfélszolgálati feladatokban vesz részt. Furcsa érzés harmadik személyben írni magamról úgyhogy váltsunk! :D Helló! Örülök hogy itt vagy! Ha kíváncsi vagy egy termékre vagy márkára, tanácstalan vagy sminkelés terén, a rendelésről szeretnél érdeklődni, én vagyok az embered. Minden a hazai webshopra vonatkozó kérdéssel hozzám fordulhatsz!Keress fel e-mailen: [email protected]

Maja, társalapító

Maja a cég egyik alapítója. Minden nap új termékek és márkák után kutat amelyekről úgy gondolja hogy tetszene vásárlóinknak. Folyamatosan dolgozik a webshop népszerűsítésén, marketingjén és reklámjain, Facebookon folyamatosan játékokat szervez, cikkeket ír a weboldalunkra, és mindig készen áll hogy megválaszolja a neki feltett kérdéseket. Rendkívül jó problémamegoldó, őszinte, és csak óvatosan! Mert ő az egyik legbarátságosabb ember a világon.


Gregor, társalapító és igazgató

Közel sem olyan szexi, mint azt a fotón, de azért Brad Pitt is megirigyelheti a sármját. De viccet félretéve, Greg a cég egyik alapítója és igazgatója. Ő az aki biztosítja, hogy az online áruház műszaki feladatai éjjel-nappal működjenek és hogy az új termékek az oldal készletébe kerüljenek. Majával együtt pedig a biztonságos csomagolásról gondoskodnak.


Marko, IT & development menedzser

Ha szeretnéd tudni hogy mikor jön ki a legújabb dúsító szempillaspirál, hogy hogyan találhatod meg a megfelelő árnyalatú alapozót, vagy hogy hány szín lesz az új körömlakk kollekcióban akkor nem Marko a te embered. De nem azért mert nem segítőkész, csak ő a csapat technikai-fejlesztési és informatikai menedzsere. Ő az oldal fejlesztője, aki folyton azon dolgozik , hogy a a Pink Panda webshop mindig "up-to-date" legyen.


Dejan, raktár menedzser

Még egy férfi a sok közül akit beszippantott a kozmetikai és szépségápolási ipar. Dejan közvetlenül részt vesz a sminkek kezelésében, ugyanis ő a mi pótolhatatlan "raktáros fiúnk"! Dejan minden nap gondosan átnézi a rendeléseket és alaposan buborékfóliába csomagolja a megrendelt termékeket. Bár még nem szakértője a körömlakkoknak és a sminkecseteknek, biztosan több márkát és kencét ismer mint átlag férfitársai, így nem csoda hogy a hölgyek és a csapat kedvence! :) 


Mateja, országos menedzser - Szlovénia

Ha csapatunknak lehetne egy kívánsága, az biztosan egy klónozó gép lenne, amibe Mateját rögtön be is állítanánk! Segítőkész, okos és nagyon sokat ért a kozmetikai termékekhez és márkákhoz. Egy igazi földre szállt angyal. :) Ő segíti a panda lányokat a problémák megoldásában és a feladatok kezelésében. Ha neked is van valami kérdésed nyugodtan írhatsz neki (angol vagy szlovén nyelven) a következő e-mail címre: [email protected]
Szlovéniai webshopunk: https://www.licila.si

Blanka, országos menedzser - Horvátország

Blanka egy rendkívül tehetséges mestersminkes aki elnyerte az Illamasqua londoni Distinction in Makeup Artistry Awards versenyének első helyét, rengeteg divatbemutatón, fotózáson és videoklip forgatáson dolgozott, így rengeteg tapasztalata van sminkekkel, technikákkal és emberekkel kapcsolatban. Egyedi stílusa miatt kiemelkedő hazájában, de a "kemény" külső érző szívet takar. Írhatsz neki (angol, horvát vagy szlovén nyelven) a következő e-mail címre: [email protected]
Horvátországi webshopunk: http://www.pinkpanda.hr


Jana, országos menedzser - Szlovákia és Csehország

Jana egy igazi szuper nő! Nem csak a szlovéniai, de a csehországi webshopunkat is ő menedzseli! Méghozzá profi módon! A fenomenális munkája mellett mégis segítőkész, barátságos és rengeteg tudással rendelkezik a nálunk forgalmazott termékekről! Megtalálod a következő e-mail címen: [email protected] (angol, cseh, szlovén és szlovák nyelven is írhatsz neki)
Szlovákiai webshopunk: https://www.pinkpanda.sk
Csehországi webshopunk: https://www.pinkpanda.czDea, országos menedzser - Olaszország

Csapatunk legújabb tagja egy igazi smink istennő! Ugyanis "Dea" az olasz nyelvben az istennőt jelenti, és a sminkekkel való tehetsége csak a ráadás! Kiváló cikkíró, számtalan tipp és trükk tudója és rendkívül segítőkész személyiség. Írhatsz neki angol, szlovén vagy olasz nyelven az e-mail címére: [email protected]
Olaszországi webshopunk: https://www.pinkpanda.itLana, sminkmester

Lana nem csak egy hihetetlenül tehetséges sminkes, de az oldal tartalmának készítésében is aktívan részt vesz és segít a termékeink tesztelésében. Számos útmutatóval gondoskodik arról hogy olvasóink kedvet kapjanak a sminkeléshez és megtanulják a legújabb trükköket és technikákat. Emellett pedig imádni való és hihetetlenül segítőkész! 
Nyuszkó Puszkó, kontrolling osztály vezető

Amikor Nyuszkó a céghez jelentkezett, csak annyit kért hogy a vállalat legyen kényelmes, otthonos és barátságos a tappancsos rokonainak, barátainak és persze neki is. Örömmel elfogadtuk a kérését, így Greg mellett ő lett az új szőrös kedvenc az irodában. Munkája a "cruelty free" és vegán termékek fontosságának kiemelése, persze csak elegendő sárgarépáért cserébe. Unokatestvéreivel minden alkalommal átnézi a csomagok tartalmát, állatokon tesztelt termékek után kutatva, de persze hiába kutatnak, nem találnak semmit. Nyuszkó szabadon jöhet és mehet így nincs elérhetősége vagy e-mail címe vagy telefonszáma. :)
23. 06. 2020