Maja története


Üdvözöllek, kedves látogatónk!

Bárcsak ezt személyesen mondhatnám neked és nem csak a képernyőn. Néha nehéz csak szavakkal kifejezni az érzelmeinket. De most megpróbálom…

Köszönöm!
Köszönjük, hogy az online áruházak tömkelegéből a PINK PANDA-át választottad.
Köszönjük a bizalmadat.

Csapatunkkal mindennap azon fáradozunk hogy a vásárlás nálunk élmény legyen. Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdesz böngészni a kedvenc sminkeid között, addig a pillanatig hogy kibontod a rendelésedet.

Bárcsak üdvözölhetnélek egy valódi boltban. A PINK PANDA mögött is valódi emberek dolgoznak azért hogy minden kívánságodat teljesítsük. Néha tanácsokkal vagy csevegéssel, máskor pedig ha valami problémád adódik egy termékkel.

Ha először jársz nálunk, engedd meg, hogy elmondjam a történetemet.

Őszintén leszek ... ha 10 évvel ezelőtt azt mondta volna nekem valaki, hogy megnyitom a saját smink webshopomat, egyszerűen elnevettem volna magam.

Mivel nem használtam sminket, a húszas éveim előtt. Kislányként és tinédzserként soha nem voltam a “csajos” lány. Gyönyörű ruhák, frizurák, sminkelés ... sosem értettem azokat a lányokat akik ezek iránt érdeklődtek. Nekem a kényelem volt a legfontosabb, a divat érzékem kimerült egy fehér pólóban, kockás flanel ingben, tépett farmerban és tornacipőben. Gyűlöltem fodrászhoz járni, és egyáltalán nem érdekelt a külsőm. Jobban érdekel a tanulás, hogy jó végzettséget szerezzek, szabadidőmben pedig sportoltam.

Csak főiskolai napjaim alatt kezdett el érdekelni a sminkelés De hamarosan egy aprócska problémával találtam szemben magam. Nem tudtam gyakorlatilag semmit a sminkekről. És amikor megpróbáltam tanácsot kérni egy üzleti asszisztenekstől, nagyon zavarban voltam. Sokszor találkoztam megközelíthetetlen, rideg vagy akár gúnyos reakcióval. Ezért a tanulás az alapvetően félénk természetem miatt egy valódi küldetés volt!

Szerencsére 2009-ben felfedeztem a beauty Youtubereket! A számtalan bloggertől lassan eltanultam a különböző smink ismereteiket és trükköket. És ez volt a pillanat, ami megváltoztatta az életemet.

Néhány héten belül nem csak elsajátítottam az alapokat, de türelmetlenül ki akartam próbálni az összes sminkmárkát amit a bloggerek a videóik során megismertettek velem. De a legtöbbjük sem volt elérhető Szlovéniában. Én idő közben vegetáriánus, majd később pedig vegán lettem. Ezért csak cruelty free termékeket kezdem el használni. És ezek nagyon ritkák voltak a helyi drogériákban.

Gyakorlatilag "csapdába estem". Hiába éreztem a vágyat, hogy kipróbáljam az új sminkeket sajnos nem volt honnan beszereznem őket helyileg. Ezért gyorsan böngészni kezdtem a külföldi smink webshopokat.

Az első olyan márka, amely felkeltette a figyelmemet a Barry M volt Nagy-Britanniából. A termékeik és a választékuk puszta száma is elképesztő volt, de a rúzsaik vagy a körömlakkjaik klasszisokkal jobbak voltak, mint a helyi kozmetikumok. Ugyanakkor az áraik megfizethetőek és nem tesztelnek állatokon. Minden megvolt benne amit kerestem.

Feltettem magamnak a kérdés, hogy vajon hány olyan felfedezetlen kincs van a piacon, amiről még senki sem hallott az országomban? És hány lány és nő tapasztalhatta ugyanezeket a problémákat a helyi kínálattal, mint én?

Miután hosszasan beszélgettem a témáról a legjobb barátommal Gregorral, úgy döntöttünk, hogy belevágunk!

A saját online sminküzletünk megnyitásába! És ezzel 2010. április 1-én a www.licila.si webshop életre kelt.

Gregor és én minden tudásunkkal, erőnkkel és energiánkkal dolgoztunk. Mi magunk gondoskodtunk minden egyes lépésről. A weboldal szerkesztéséről,a beszerzéséről, az ügyfélszolgálatáról, a promóciókról és marketingről illetve a csomagok kiszállításáról.

Kezdettől fogva igyekeztünk többet kínálni ügyfeleinknek. És most nem csak a minőségi és megfizethető termékek széles választékáról beszélünk. Hanem a megszokottnál jobb vásárlási élményről. A barátságos, személyes hangnemről illetve az ügyfeleinkről való gondoskodásról - az értékes tanácsokról és a hasznos sminkekkel kapcsolatos tartalmakról.

És úgy tűnik, hogy megtaláltuk a megfelelő utat. A szlovén vásárlók lelkesen fogadták üzletünket. Őszintén meglepődtünk hogy milyen sikeresek lettünk rövid időn belül, ezért gyorsan gondolkodni kezdtünk a határon túli terjeszkedésen. És ekkor megszületett a PINK PANDA. Ma tíz országban van webshpunk és 11 országba szállítuk! Szlovénia után megnyitottunk webshopunkat Horvátországban, Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Olaszországban, Romániában, Bulgáriában, Németországban és Franciaországban. És az Ausztriában élő ügyfeleinknek is szállítunk.

Be hogy valljam. Az elmúlt 8 év hihetetlen volt, tele volt munkával és tanulással, de ugyanakkor izgalmas és eredményes volt. És ahogy megnézzük hogy mennyit fejlődtünk, nem tudok más tenni mint ámulni és bámulni... Miért?

Az első raktárunk csak 10 négyzetméternyi volt. A jelenlegi arányunk 997 négyzetméteres.
A csapatunk száma kettőnkről 45-re nőtt. :)
Jelenleg több mint 147 márkanév és 12831 különböző termék közül válogathatsz.
426.721 rendelést küldünk el 11 különböző országba.
Mostanáig több mint 3,5 millió terméket szállítottunk a vásárlóinknak.
A PINK PANDA a régió egyik legnagyobb online sminküzletévé nőtte ki magát.

Ahogy már említettem az elején ... ha valaki ezt a jövőt megjósolta volna nekem mikor koleszos voltam, nem hittem volna neki.

De ennyi év után még mindig azt élvezem a legjobban, amikor új sminkek között böngészek, és keresem az újdonságokat amiket forgalmazhatnánk. És még mindig akkor a legnagyobb a mosoly az arcomon, amikor egy elégedett ügyféltől barátságos üzenetet kapok.

Igaz, amit mondanak. Ha olyan munkát találsz, amit szeretsz, képes leszel jó, szívvel, szenvedéllyel és lélekkel csinálni.

Köszönöm hogy megoszthattam veled a történetemet. <3

Maja Švener, PINK PANDA online shop társalapító

19. 10. 2018