Mit ígérünk?

28 napos pénzvisszafizetési garancia.

Bár rengeteg minőségi terméket kínálunk, és bízunk abban hogy elégedett leszel a rendeléseddel, mind tudjuk hogy a valóságban előfordulhatnak kellemetlenségek. Ezért a következőt biztosítjuk: ha a webáruházunkban vásárolt termékkel nem vagy 100%-ig elégedett, akkor probléma nélkül vissza térítjük az árát!

Gondolj csak bele, nincs vesztenivalód! Csak nyerhetsz! Abban a valószínűtlen esetben, ha nem lennél elégedett a megrendelt termékkel, akkor vissza kapod a teljes összeget! Ilyen garanciát nem kapsz máshol, csak itt. ;)

Ugye milyen jól esik fellélegezni, hogy most már nincs miért izgulnod? De miért pont 28 napos a garancia? Nos, 14 nap áll rendelkezésre hogy befizesd a rendelés összegét. 14 napon belül kell jelezned felénk hogy problémád van a termékekkel. Majd 14 napod van hogy a terméket visszaküld nekünk. Így összesen 28 nap áll rendelkezésedre!

Csak a termék(ek) árára vállaljuk a garanciát, a szállítási díj nélkül!

Csak eredeti és csúcs minőségű termékeket forgalmazunk.

Ha nálunk vásárolsz, nem kell aggódnod: minden termékünk eredeti, közvetlenül a forgalmazóktól kapjuk őket.

Hazánkban még mindig több felettébb gyanús online áruház létezik, ahol nem biztos a termékek eredete, eredetisége és semmilyen garanciát nem vállalnak, amitől a vásárló biztonságban érezné magát. Így sokan nem is rendelnek az interneten, amin ilyen körülményekkel nem is csodálkozik az ember.

De! Gondolj csak bele: miért fosztanád meg magad a high end minőségű termékektől és elégednél meg a drogéria minőségű sminkekkel, amikor velünk nincs mitől félned! Hisz mi garantáljuk a termékeket eredetiségét és minőségét és garanciát is vállalunk. :)


Termékeinket nem tesztelték állatokon.

Rózsaszín, nude, piros vagy vörös a rúzsok mindig divatosak lesznek, de csak ha a rúzs nincs vérrel borítva. Nálunk csak olyan termékek kaphatóak amelyeket nem tesztelték állatokon.

Tisztában vagyunk azzal, hogy még ma is vannak olyan nagy kozmetikai cégek, ahol még alkalmaznak a termékeik és összetevőik teszteléséhez állatkísérleteket. Minden nap kapunk kérdéseket azzal kapcsolatban hogy, melyik nálunk kapható márkák végeznek állatkísérleteket. A válasz nagyon egyszerű. Egyiken sem!

Valószínű ha forgalmaznánk ilyen termékeket hamarabb tudnánk Hawaiin nyaralni :) , de mi hiszünk abban hogy a vérmentes termékekben van a jövő. Megfizethető, minőségi és "cruelty free" termékeket szeretnénk forgalmazni, és kitartunk emellett az irányvonal mellett.


Ingyenes tanácsadás és segítségnyújtás.

Nem szeretnél drága tanfolyamokat elvégezni csak hogy kicsit érts a sminkeléshez? Nem tudsz dönteni egy termékkel kapcsolatban? Mi segíthetünk neked ebben! Rendelkezésre állunk sminkkel és termékekkel kapcsolatos kérdésekkel.

Itt a Pink Pandánál éjjel-nappal, egész héten a rendelkezésedre állunk! Kivétel mikor kicsit lefekszünk aludni. :) A hivatalos ügyfélszolgálati idő telefonon és e-mailben is, 9:00-14:30 óra.


Egyszerű vásárlás és fizetés.

Miután a szerződést megkötöttük már csak annyi a dolgod hogy város hogy megérkezzen csomagod.

Mivel a vásárlási lehetőségeink rendkívül biztonságosak nem kell aggódnod hogy a pénzed vagy a csomagod elveszik. Utánvétel esetén csak akkor kell fizetned ha a futár csenget, előreutalással pedig a bankod és a mi 44 napos pénzvisszafizetési garanciánk gondoskodik a pénzed biztonságáról.


Nem kell vastag pénztárca hogy nálunk vásárolj.

Folyamatosan fogy a pénztárcád pedig nem is jár edzeni? Mi itt a Pink Pandánál, mindig megpróbáljuk a legjobb áron kínálni kiváló minőségű termékeinket.

Még ha a pénztárcádnak néha szüksége is van egy kis "téli álomra", ahhoz hogy nálunk vásárolj jó minőségű sminkeket nem lesz szüksége diétára. Nálunk csakis kiváló minőségű sminkek kaphatóak kiváló áron . Még a szállítási költségünk is alacsonyabb, a többi online boltokénál.

14. 10. 2019