Már több mint 135000 barátunk
van Facebookon! Csatlakozz Te is!
Kérdésed van?
Eszti segít!
Kosár
A kosarad üres és éhes :(
Miért fogod a PINK PANDÁT?
44 napos garantált
pénzvisszafizetési garancia »
Ha elégedetlen vagy a rendeléseddel visszaküldheted a csomagodat és mi megtérítjük az árát. Egy elégedett vásárló sokkal többet jelent számunkra, mint egy plusz nulla a számlánkon. :)
Ha 44 napon belül visszaküldöd a terméket, amellyel nem vagy teljesen elégedett, mi megtérítjük az árát. :)
Ha ma rendelsz,
2 nap múlva meg is kapod! »
Rendelj ma, hogy a csomagod holnap után megérkezhessen!
Ha még több mint 14 óra van hátra az óránkon és ma rendelsz, akkor a csomagod 2017.1.24 reggelére már nálad is lesz. (érvényes a hétköznapokra)
Egyetlen termékünket sem
tesztelték állatokon. »
Webáruházunkban egyetlen olyan terméket sem találsz majd amelyet állatokon teszteltek volna. A cég alapításakor elhatároztuk, hogy csak állatbarát termékek fogunk forgalmazni. Ez a mi ígéretünk nektek és a kis állatoknak, amit szigorúan be is tartunk. Miért kellene az állatoknak szenvedniük a mi szépségünkért?
Ingyenes és Szuper
Tippek és trükkök »
Ha ötletre vagy inspirációra lenne szükséged nézd meg az útmutatóinkat.
Naponta új útmutatókat és tippeket, osztunk meg, és a PINK PANDA–n minden terméket megkapsz amire szükséged lehet! =)
Útmutatók megtekintése »

44 napos pénzvisszafizetési garancia.

Bár rengeteg minőségi terméket kínálunk, és bízunk abban hogy elégedett leszel a rendeléseddel, mind tudjuk hogy a valóságban előfordulhatnak kellemetlenségek. Ezért a következőt biztosítjuk: ha a webáruházunkban vásárolt termékkel nem vagy 100%-ig elégedett, akkor probléma nélkül vissza térítjük az árát!

Gondolj csak bele, nincs vesztenivalód! Csak nyerhetsz! Abban a valószínűtlen esetben, ha nem lennél elégedett a megrendelt termékkel, akkor vissza kapod a teljes összeget! Ilyen garanciát nem kapsz máshol, csak itt. ;)

Ugye milyen jól esik fellélegezni, hogy most már nincs miért izgulnod? De miért pont 44 napos a garancia? Nos, 10 nap áll rendelkezésre hogy befizesd a rendelés összegét. 14 napon belül kell jelezned felénk hogy problémád van a termékekkel. Majd 30 napod van hogy a terméket visszaküld nekünk. Így összesen 44 nap áll rendelkezésedre! 

Csak a termék(ek) árára vállaljuk a garanciát, a szállítási díj nélkül!

Csak eredeti és csúcs minőségű termékeket forgalmazunk.

Ha nálunk vásárolsz, nem kell aggódnod: minden termékünk eredeti, közvetlenül a forgalmazóktól kapjuk őket.

Hazánkban még mindig több felettébb gyanús online áruház létezik, ahol nem biztos a termékek eredete, eredetisége és semmilyen garanciát nem vállalnak, amitől a vásárló biztonságban érezné magát. Így sokan nem is rendelnek az interneten, amin ilyen körülményekkel nem is csodálkozik az ember.

De! Gondolj csak bele: miért fosztanád meg magad a high end minőségű termékektől és elégednél meg a drogéria minőségű sminkekkel, amikor velünk nincs mitől félned! Hisz mi garantáljuk a termékeket eredetiségét és minőségét és garanciát is vállalunk. :)

Termékeinket nem tesztelték állatokon.

Rózsaszín, nude, piros vagy vörös a rúzsok mindig divatosak lesznek, de csak ha a rúzs nincs vérrel borítva. Nálunk csak olyan termékek kaphatóak amelyeket nem tesztelték állatokon.

Tisztában vagyunk azzal, hogy még ma is vannak olyan nagy kozmetikai cégek, ahol még alkalmaznak a termékeik és összetevőik teszteléséhez állatkísérleteket. Minden nap kapunk kérdéseket azzal kapcsolatban hogy, melyik nálunk kapható márkák végeznek állatkísérleteket. A válasz nagyon egyszerű. Egyiken sem!

Valószínű ha forgalmaznánk ilyen termékeket hamarabb tudnánk Hawaiin nyaralni :) , de mi hiszünk abban hogy a vérmentes termékekben van a jövő. Megfizethető, minőségi és "cruelty free" termékeket szeretnénk forgalmazni, és kitartunk emellett az irányvonal mellett.

Ingyenes tanácsadás és segítségnyújtás.

Nem szeretnél drága tanfolyamokat elvégezni csak hogy kicsit érts a sminkeléshez? Nem tudsz dönteni egy termékkel kapcsolatban? Mi segíthetünk neked ebben! Rendelkezésre állunk sminkkel és termékekkel kapcsolatos kérdésekkel.

Itt a Pink Pandánál éjjel-nappal, egész héten a rendelkezésedre állunk! Kivétel mikor kicsit lefekszünk aludni. :) A hivatalos ügyfélszolgálati idő telefonon és e-mailben is, 9:00-14:30 óra.

Egyszerű vásárlás és fizetés.

Miután a szerződést megkötöttük már csak annyi a dolgod hogy város hogy megérkezzen csomagod.

Mivel a vásárlási lehetőségeink rendkívül biztonságosak nem kell aggódnod hogy a pénzed vagy a csomagod elveszik. Utánvétel esetén csak akkor kell fizetned ha a futár csenget, előreutalással pedig a bankod és a mi 44 napos pénzvisszafizetési garanciánk gondoskodik a pénzed biztonságáról.

Nem kell vastag pénztárca hogy nálunk vásárolj.

Folyamatosan fogy a pénztárcád pedig nem is jár edzeni? Mi itt a Pink Pandánál, mindig megpróbáljuk a legjobb áron kínálni kiváló minőségű termékeinket.

Még ha a pénztárcádnak néha szüksége is van egy kis "téli álomra", ahhoz hogy nálunk vásárolj jó minőségű sminkeket nem lesz szüksége diétára. Nálunk csakis kiváló minőségű sminkek kaphatóak kiváló áron . Még a szállítási költségünk is alacsonyabb, a többi online boltokénál.

Ha segítségre lenne szükséged:
Legkeresettebb TERMÉKEINK
PINK PANDA STATISZTIKA
Sikeresen elküldtünk
350712 db csomagot
elégedett vásárlóink
számára! Legyél
te a következő akinek
csomagot küldhetünk! :)