Már több mint 134000 barátunk
van Facebookon! Csatlakozz Te is!
Kérdésed van?
Eszti segít!
Kosár
A kosarad üres és éhes :(
Miért fogod a PINK PANDÁT?
44 napos garantált
pénzvisszafizetési garancia »
Ha elégedetlen vagy a rendeléseddel visszaküldheted a csomagodat és mi megtérítjük az árát. Egy elégedett vásárló sokkal többet jelent számunkra, mint egy plusz nulla a számlánkon. :)
Ha 44 napon belül visszaküldöd a terméket, amellyel nem vagy teljesen elégedett, mi megtérítjük az árát. :)
Ha ma rendelsz,
2 nap múlva meg is kapod! »
SZUPER GYORS szállítás:
Rendelj ma, hogy a csomagod holnap után megérkezhessen!
Ha még több mint 14 óra van hátra az óránkon és ma rendelsz, akkor a csomagod 2017.1.20 reggelére már nálad is lesz.
Egyetlen termékünket sem
tesztelték állatokon. »
Webáruházunkban egyetlen olyan terméket sem találsz majd amelyet állatokon teszteltek volna. A cég alapításakor elhatároztuk, hogy csak állatbarát termékek fogunk forgalmazni. Ez a mi ígéretünk nektek és a kis állatoknak, amit szigorúan be is tartunk. Miért kellene az állatoknak szenvedniük a mi szépségünkért?
Ingyenes és Szuper
Tippek és trükkök »
Ha ötletre vagy inspirációra lenne szükséged nézd meg az útmutatóinkat.
Naponta új útmutatókat és tippeket, osztunk meg, és a PINK PANDA–n minden terméket megkapsz amire szükséged lehet! =)
Útmutatók megtekintése »

Lammily az élethű Barbie

Idén márciusban hatalmas vihart kavart Nickolay Lamm kezdeményezése, mikor megalkotta az első élethő, és normál arányokkal rendelkező Barbie babát. Az amerikai statisztikák alapján meghatározta az átlagos magasságot, súlyt és méreteket ezután pedig egy 3D-s nyomtató segítségével megalkotta a babát. Művészek segítségével pedig olyan hajat, sminket és ruhákat adott rá mint amilyen az eredeti Barbi babán láthatóak:

A fiatalembert a korábbi években bemutatott kampányok inspirálták amelyek bemutatták hogy nem létezhet olyan nő akinek olyan teste van mint Barbinak. A Barbi alak nem valósítható meg több belső szerv és bordák eltávolítása nélkül. A feltaláló elborzadt hogy ilyen példákat mutatnak a gyerekeknek és elhatározta hogy ő maga fog ezen változtatni.

A kezdeményezés olyan jól sikerólt hogy több ezer szülő szerette volna megvásárolni ezt a babát a gyermekeiknek. Így elindult az adománygyűjtés és fél év alatt sikerült a gyártáshoz szükséges összeget összegyűjteni.

A baba azért tetszett meg a szülőknek mert a természetességet tanítja a gyerekeknek. A tökéletes Barbie babával ellentétben normál arányokkal rendelkezik, illetve hegekkel és hízási csíkokkal is fel lehet matricázni a babát.

Ezután már csak arról kellet megbizonyosodni hogy a gyerekeknek is tetszik az ötlet. És nem túl nagy meglepetéssel a gyerekek imádják. Közelebb érzik magukat hozzá az élethű felépítése miatt.

Videót is készítettek egy iskola másodikos tanulóival, arról hogy reagálnak a babára amikor először látják. Több diák a rokonait vélte felfedezni a babában, illetve sokkal élethűbbnek találták mint más babákat. 

Te mit gondolsz erről? Írd meg véleményed a facebook oldalunkon! :)

Hasonló útmutatók:
Ha segítségre lenne szükséged:
Legkeresettebb TERMÉKEINK
PINK PANDA STATISZTIKA
Sikeresen elküldtünk
347986 db csomagot
elégedett vásárlóink
számára! Legyél
te a következő akinek
csomagot küldhetünk! :)