Kosár A kosarad üres és éhes :(
 • I PINK PANDA PINK PANDA

 • 28 napos garantált
  elégedettségi garancia
  #
 • Cruelty Free
  termékek.
  #
 • Ingyenes és Szuper
  Tippek és trükkök
  #

Találd meg a tökéletes dezodort

Az igazgatónőnk Maja 3 éve próbálta ki először ezt a csodaszert, és azóta is folyamatosan használja. De mivel kellemetlen a téma kellett neki egy kis idő amíg összeszedte a bátorságát hogy beszéljen róla. Ez az ő története.

Engedd meg hogy azzal kezdjem hogy évekig küzdöttem az erőteljes izzadás problémájával. Sokszor még a hidegben is izzadtam, úgy hogy közben nem végeztem testmozgást. Mindent kipróbáltam, de sajnos az érzékeny bőröm miatt kevés terméket tudtam hosszú távon használni.

Az internet segítségével utána tudtam járni hogy melyik összetevőket kell kerülnöm. Ez rengeteget segített a tökéletes dezodor megtalálásában.

Te is ilyen problémákkal küzdesz?

Több évi kutatás után azt kell hogy mondjam hogy mindenkit arra bíztatok hogy kerülje az Alumimuim Chlorohydrate -ot tartalmazó szereket. Az összetevők bizonyítottan növeli a mellrák kockázatáét mivel eltömíti a pórusokat és felgyűlik a nyirokcsomókban. Rengeteg információ található róla az interneten. Több kutató azt javasolja hogy ne vásároljanak olyan termékeket amik tartalmazzák ezt az összetevőt, és azokat amik tartalmazzák DOBJÁK KI A KUKÁBA!

Odafigyelsz az összetevőkre?

Ezen kívül az összetevők 50%-a beszívódhat a bőrünkbe a pórusokon keresztül és elraktározódhatnak a nyirokmirigyeinkben és nyirok rendszerünkben. Továbbá sokaknak probléma a tökéletes dezodor megtalálása szőrtelenítés után. Gyantázás és borotválkozás után a bőr ötször érzékenyebb a szokásosnál, így könnyen keletkezhetnek bőrirritációk. Csípő, viszkető érzést hagynak maguk után a bőrön pedig kiütések, piros foltok keletkezhetnek. Ezért is kell megfontolni mit használunk a bőrünkön.

Egy nap azonban azonban remek felfedezést tettem az interneten. Az organikus, természetes termékek között dezodorokat is találtam. Így ismét reménykedni kezdtem hogy búcsút inthetek az izzadásnak és a kellemetlen szagoknak és mindezt elérhetem természetes termékekkel!

Így két évvel ezelőtt úgy döntöttem hogy kipróbálom a természetes dezodorokat. Mivel vegán vagyok olyan márkát kerestem ami vegán termékeket forgalmaz. Megtaláltam a Live Native márkáját, azonban bevallom őszintén kissé hezitáltam. Egyrészt a termékek sokkal drágábbak voltak mint az eddigi dezodoraim, másrészt nem sok információt találtam a termékekről vagy a márkáról az interneten, ezért szkeptikus voltam.

Miután megérkezett a dezodor kissé meglepődtem! Nem volt meg az a szokásos erős parfüm illata mint az eddig használt deoimnak. Ezt elsőre megszerettem benne mivel a parfümök a legirritatív összetevők közé tartozik. Az összetevőlista is nagyon tetszett mivel 90%-ban természetes, organikus összetevőket tartalmaz, tartósító szerek, parabének, színezékek és Alumimuim Chlorohydrate nélkül!!!

Őszintén mondom hogy már az első hét után tudtam hogy megtaláltam AZ IGAZIT! Végre megtaláltam azt a terméket ami nem színezi el a ruháimat, kellemes illata van és nem izzadok tőle! 

És bár a gyógyszertárban vásárolható izzadásgátlók jóval olcsóbbak, mégis a Live Native dezodoroknál maradta. Az indokom erre egyrészt a kellemes illat és hatásosság, másrészt a könnyű applikáció.

Íme az indokaim hogy miért maradtam a Live Native dezodorok hűséges használója.

1. - Természetes összetevőkből áll.

2. - Ezek 90 % organikus.

3 -  NEM tartalmaz Alumimuim Chlorohydrate -ot.

4 - Csodás illata van mind két változatnak.

5 - Kézzel készítik őket a gyönyörű Skye-szigeten.

6 - Probléma nélkül használható szőrtelenítés után.

És a legjobb hogy a dezodorok bárki által használhatóak.  A képen az én és (G)regor dezodorját láthatod. :) Annyit beszéltem neki a dezodorról hogy ő is beszerezte magának és azóta ő is kizárólag ezeket a dezodorokat használja.

Mi a tanulság a történetemből? Talán az hogy remek dolgok születhetnek ha vakon veszel meg termékeket. :) Csak viccelek! A tanulság hogy az hogy nem kell megelégedned a közepes minőségű termékekkel, mert ma már remek természetes és hatásos alternatívák léteznek.

A dezodorok továbbá csodás illatuknak köszönhetően unisexek így bárki használhatja őket. 

Ha mégis elégedetlen lenne a termékekkel a pénzvisszafizetési garanciával probléma nélkül kipróbálhatja őket.

ÉS!!! A LIVENATIVE promóciós kódunkkal 10% kedvezményt adunk a dezodorokra.

------

képek forrása: Shutterstock & Live Native

02. 03. 2016