Kosár A kosarad üres és éhes :(
Fullips

Fullips ajakdúsító - Large Round (nagy méretű, kör formájú)

8.090 Ft
Elfogyott
Értesítés kérése a készletről:

A fullips egy egyedülálló módszer az ajkak dússágának növelésére. Az ajakfeltöltéssel vagy az implantátumokkal ellentétben a fullipshatása átmeneti és fájdalommentes. Azonban rendszeres használat mellett látható és folyamatos dússágot eredményez. Ajaktermékek felvitele előtt használandó, akár napi több alkalommal is.

1. A fullips használata előtt nagyon fontos az ajkak tisztítása. Meleg vízzel és benedvesített törölközővel (vagy a kedvenc peeling módszereddel) dörzsöld át az ajkaidat, így eltávolítva az elhalt hámsejteket és növelve a hatékonyságot.

2. Hidratáld az ajkaidat! A kedvenc hidratálódat hagyd hatni minimum 15 percig hogy az apróbb vonalak feltöltődjenek.

3. Helyezd a fullipst az ajkaidra, ügyelve arra, hogy az egész szádat lefedje. Ezután szívd ki az összes levegőt belőle, vákuumot képezve. Növeld a vákuumot ameddig kényelmes és hagy az ajkaidon pár másodpercig. Igazítsd el az ajkaidon a fullipsthogy kényelmes legyen.

4. Hagyd az ajkaidat pihenni – ez rendkívül fontos!

Fokozatosan hozzá kell szoktatnod az ajkaidat a termék használatához és a vákuumhoz. Először csak pár másodpercig hagyd az ajkaidon a fullipst,majd egyre tovább. De a maximum ne haladja meg a 30 másodpercet!

A vákuumot az ujjaiddal megszűnteheted.

Ismételd meg a használatot, amíg el nem éred a kívánt eredményt.

Folyamatos használat mellett tartós eredményt eredményezhet a fullips.

A vákuum okozhat egy halvány vonalat az ajkak körül melyet a vákuum erősségének csökkentésével és gyengéd masszázzsal eltűntethetsz.

5. Amint elérted a kívánt eredményt, használd a kedvenc ajaktermékét. Lip plumerekkel még jobban fokozható a hatás. Hidratáló termékekkel pedig meghosszabbíthatod a hatást.

Ne felejtsük el, hogy a gyakorlat teszi a mestert! J Gyakorlással gyorsabb, hatásosabb és kényelmesebb lesz a termék használata illetve a hatás fokozódni fog. Pár héten belül már mesteri ügyességgel fogod tudni használni a terméket, és megtalálod azt a technikát, ami a te ajkainak a legjobb.

1 db termék, a képen csak a forma demonstrálása miatt van 2 termék.

  • # Vegán termék

    100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.