Kosár A kosarad üres és éhes :(

Felhasználási feltételek

A weboldal felhasználási feltételei


Köszönjük, hogy meglátogatta az oldalt! Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mivel a weboldal használatával elfogadja az itt meghatározott felhasználási feltételeket. A PinkPanda.hu online webshopot a Unicorn Kft. üzemelteti, amely fogyasztóvédelmi törvényeknek és a kereskedelmi kamara előírásainak megfelelően üzemel.


Vállalati információk

Kabuki d.o.o.
Kunaverjeva 9,
1000 Ljubljana
Szlovénia
Számlaszám: IBAN SI56 1010 0005 4869 112
VAT ID: HU30426074
30426074-2-51
Igazgató: Maja Svener
e-mail cím: [email protected]

A PinkPanda.hu online webshopot (továbbiakban: weboldal, webshop vagy pinkpanda.hu) a Konverzija Kft. (továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti. A weboldalon való regisztráció után a látogató választ egy meghatározott felhasználónevet – hasonlóan egy e-mail címet is - és egy jelszót. A felhasználónév és a jelszó egyértelműen azonosítja a felhasználót és összekapcsolja a megadott adataival. Így megkönnyítve a vásárlás folyamatát a felhasználó számára, illetve biztosítva a vásárló adatainak biztonságos, előírásoknak megfelelő kezelését. A felhasználási feltételekben megtalálhatóak a pinkpanda.hu működésére vonatkozó információk, a felhasználói jogok és az üzleti kapcsolat a cég és a vásárló között.


Hozzáférési lehetőségek

Az Üzemeltetőnek biztosítani kell a vásárló felé a következő információkat:
a) a cég adatait (név, vezető neve, regisztrációs szám),
b) kapcsolati információ, ami biztosítja a felhasználó számára a gyors és hatékony kommunikációt (e-mail cím, telefonszám),
c) termékek és szolgáltatások leírásai (after-sale szolgáltatások és garancia),
d) termék készlet (minden a weboldalon található terméknek és szolgáltatásnak ésszerű időn belül elérhetőnek kell lennie),
e) a csomagok szállításának feltételei, szolgáltatásai (módszer, a szállítás helye és ideje),
f) minden árat egyértelműen azonosítani kell, beleértve az adókat és a szállítási díjakat,
g) fizetési és szállítási módok,
h) ajánlatok ideje,
i) a visszatérítés idejének, határidejének, folyamatának, idejének és költségének ismerete,
j) a panasztétel folyamatának ismertetése, az ügyfélszolgálat adataival együtt.


Termék ajánlat

A pinkpanda.hu termékválasztéka folyamatosan frissül. Ha egy termékből ideiglenesen nincs készleten, azt a weboldalon egyértelműen jelezzük. Termékeink leírásainkat folyamatosan frissítjük, azonban így is előfordulhatnak hibák amiért elnézést kérünk. Ha észrevesz valamilyen hibát kérjük értesítsen minket az [email protected] e-mail címen.


Fizetési lehetőségek

Az Üzemeltető a következő fizetési lehetőségeket biztosítja:
- utánvétellel való fizetés; ez esetben, ha a Vásárló rossz postázási címet ad meg a vásárlás nem jöhet létre. Ezután a futárcég kiszállítja a csomagot és megtörténik a fizetés. Ha a Vásárló nem tartózkodik otthon a kiszállítás idejében a futárcég még egyszer megkísérli a kiszállítást. Ha a Vásárló ekkor sem tartózkodik otthon a csomag visszaküldésre kerül.
- bankkártyával való fizetés esetén a Vásárló a vásárlás során választhatja ki ezt az opciót. Átutalás esetén a Vásárló bankja szabja meg az átutalás díját.
A szerződés automatikusan elmentésre kerül a szolgáltató szerverére. A rendelés megérkezéséről a Vásárló automatikusan kap egy értesítő e-mailt a megadott e-mail címére. 

A szállítási díjak a következők:
3000 Ft - 6500 Ft között: 990 Ft,
6500 Ft - 11 999 Ft között: 690 Ft
12 000 Ft feletti vásárlás esetén pedig ingyenes.


Árak

Az árak tartalmazzák a 27 %-os áfát. Az áfa a Superfood termékekre is 8,5 %. Az árak mindig az aktuális vásárlásra vonatkoznak, a későbbiekben változhatnak. Az árak a csomag átvételéig garantáltan változatlanok maradnak. Az Üzemeltető és a Vásárló közti szerződés a rendelés leadásakor jön létre, miután a Vásárló megkapja, a visszaigazoló e-mailt, melyben az Üzemeltető jelzi, hogy a rendelést felvették és a tranzakció megkezdődött. Ezek után minden ár és feltétel fix és az Üzemeltetőre ugyan úgy vonatkozik, mint a Vásárlóra.
Az oldalon 3000 Ft a minimális vásárlási összeg szállítási díj nélkül. A promóciós kódokat is csak ennek az összegnek az elérése után lehet használni.
Minden ajánlatunk a promóción feltüntetett időpontig vagy a készlet erejéig érvényesek.
A további tartós termékhiányok kiküszöbölése érdekében bizonyos leakciózott termékekből egy vásárlás során csak 1 darabot lehet megvásárolni.


Promóciós kódok

Időnként az olvasóink, a hírleveleinkben – vagy más kommunikációs csatornákon keresztül – kapnak tőlünk promóciós kódokat. A promóciós kódok különböző akciókat vagy kedvezményeket jelölnek. Az idő limites promóciós kódokat a megadott időn belül fel kell használni különben érvénytelenek, lesznek. Csak a vásárlás során használhatóak fel a megadott ablakban. A promóciós kódok együtt nem használhatóak, a Vásárló csak egy kódot használhat fel vásárlásonként.Rendelések visszaküldése

Távolsági szerződések esetén a Vásárlónak jogában áll az Üzemeltetőt 14 napon belül, e-mailen keresztül ([email protected]) tájékoztatnia arról, hogy szeretné a szerződést visszavonni. Döntését nem kell megindokolnia. Ha a csomag időben visszaküldésre kerül, a szerződés automatikusan felbomlik. A Vásárlónak vissza kell küldenie a rendelését 30 nappal azután, hogy jelezte a visszavonási szándékát. A Vásárló a következő címre küldheti vissza a csomagot: Unicorn Kft. Kunaverjeva 9, 1000 Ljubljana Szlovénia.
Miután a visszaküldött csomag megérkezett a címünkre, az Üzemeltető visszafizeti a visszaküldött termékek árát a jogszabályoknak megfelelően. A Vásárló egyetlen költsége ebben a folyamatban a csomag visszaküldésének költség lesz. Nem fogadunk el hiányos csomagokat.A csomag visszaküldésekor, a Vásárlónak a számlát is vissza kell küldenie, ami tartalmazza az ő és a termékek információit. A visszaküldésnek 30 napon belül meg kell történnie azután, hogy a Vásárló a panaszt jelezte. Visszaküldés esetén a termékek árát visszatérítjük, a szállítási díjat viszont nem. A Vásárló köteles egy e-mailt küldenie az [email protected] e-mail címre a visszaküldés szándékát jelezve. A visszaküldés menetéről ezután részletes e-mailt kap a Vásárló. A visszaküldésnek ezután 30 napon meg kell történnie, azon túlmenően a garancia megszűnik.
A termékeket a raktárunk címére kell küldeni: Unicorn Kft. Kunaverjeva 9, 1000 Ljubljana Szlovénia.


Személyes adatok védelme

Az Üzemeltető folyamatosan biztosítja a biztonságos adatkezelést a felhasználói adatokkal kapcsolatban. Az Üzemeltető az adatokat csak a szükséges kommunikációhoz és vásárlás esetén a szállításhoz (információküldés, számla postázása) fogja felhasználni.
A felhasználó adatait nem adjuk tovább semmilyen szervnek vagy személynek. A felhasználó is felelős a saját adatainak a biztonságáért, felhasználóneve és jelszava védelméért.


Kapcsolat

Az Üzemeltető elektronikus úton folyamatosan tartja a kapcsolatot a felhasználóval, kivétel, ha a felhasználó ezt visszautasítja. Az elektronikus és/vagy az SMS reklámok a következőket tartalmazzák: - egyértelműen reklámként lesznek megjelölve, - a küldő nevénél lesz megfigyelhető, - különböző kampányok, promóciók és más marketing módszerek szintén egyértelműen azonosítva lesznek, ahogy a részvételi feltételek is – a hírlevélről való leiratkozás lehetőségét is biztosítjuk, tiszteletben tartjuk a felhasználó kéréseit.


Jogi Nyilatkozat

A Tartalmat szerzői jog védi. Copyright © Üzemeltető Minden jog fenntartva. A pinkpanda.hu tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll. Az Üzemeltető fenntart minden jogot a weboldalon közzétett tartalom (szöveges és grafikai megjelölések, beépített képi és látványelemek, termékcsomag elnevezések, fotók, videók stb.) felhasználása vonatkozásában, a Weboldal tartalmának, illetőleg valamely részének felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, kifejezett, írásbeli engedélyével lehetséges.


Reklamáció

Az Üzemeltető tiszteletben tartja a Vásárlót, a fogyasztóvédelmi eljárásokat, és ennek megfelelően jár el. Az Üzemeltető a reklamációk és észrevételek hatékony megoldására törekszik, ezért egy kijelölt személy biztosít, akivel a fogyasztó tárgyalhat telefonon vagy e-mail levelezésen keresztül. A reklamációkat a következő e-mail címen fogadjuk: [email protected]. A reklamációk kezelésének folyamata bizalmas.Az Üzemeltető öt munkanapon belül értesíti a Vásárlót, hogy megkapta a reklamációját és közli a feldolgozáshoz szükséges időtartamot. A Vásárló folyamatos tájékoztatást kap az eljárásról. Az Üzemeltető tudja, hogy a vásárlások egyik sajnálatos velejárója az esetleges fogyasztói elégedetlenség. Ezért az Üzemeltető arra törekszik arra, hogy gyorsan és eredményesen megoldja az összes vitát kölcsönös megállapodással, barátságos hangnemben.


Promóciós kódok és ajándékok

Mivel szeretjük megjutalmazni hűséges vásárlóinkat, olvasóinkat, és látogatóinkat, sűrűn szervezünk speciális promóciós kampányokat. Van olyan kampányunk, amelyben ingyenes ajándékot adunk a Vásárlóink számára egy bizonyos vásárlási összeg elérése után. Magát az ajándékokhoz szükséges összeget, illetve a lehetséges ajándékokat egyértelműen jelezzük a Vásárló felé. Abban az esetben, ha a látogató úgy dönt, hogy elfogadja az ajánlatot azzal belegyezik, hogy a rendelés visszaküldése esetén az ajándékot is vissza kell szolgáltatnia, kivétel ha még a visszatérített termék nélkül is meghaladja a végösszeg az ajándékhoz szükséges összeget, vagy a visszaküldött terméket kicserélteti egy olyan termékre amellyel együtt a végösszeg elegendő az ajándék igénylésére. Például a Vásárló 5000 Ft feletti vásárlás esetén kaphat ajándékot (a szállítási díjat leszámítva). A végösszege 6500 Ft így kap ajándékot a vásárlása mellé. Ha a későbbiekben elégedetlen egy 2500 Ft értékű termékkel és vissza szeretné küldeni, akkor a nála maradó termékek összege 4000 Ft lesz, így nem jogosult többé az ajándék megtartására, így vissza kell szolgáltatnia. Kivétel, ha a Vásárló a terméket ki szeretné cserélni, vagy egy másik terméket szeretne helyette, ebben az esetben jogosult az ajándék megtartására. Esetleges sérülés esetén nem cseréljük ki az ajándékot, illetve nem térítjük meg az értékét a Vásárló felé. Azonos tartalmú Mystery bag-ek esetén nem tudunk újat küldeni.


Információk és a Hírlevél

Ha a felhasználó feliratkozik a hírlevélre, beleegyezik, hogy bizonyos időközönként értesítéseket kap az e-mail címére a weboldal híreiről, új és promóciós ajánlatairól. Az Üzemeltető a felhasználói adatokat nem teszi nyilvánossá és nem osztja meg egy harmadik féllel. A Vásárló bármikor leiratkozhat a hírlevélről.