Felhasználási feltételek

A weboldal felhasználási feltételei


Köszönjük, hogy meglátogatta az oldalt! Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mivel a weboldal használatával elfogadja az itt meghatározott felhasználási feltételeket. A PinkPanda.hu online webshopot a Kabuki Kft. üzemelteti, amely fogyasztóvédelmi törvényeknek és a kereskedelmi kamara előírásainak megfelelően üzemel.

Vállalati információk
Kabuki d.o.o.
Trg komandanta Staneta 8. 1000 Ljubljana Szlovénia
IBAN: HU79 1091 8001 0000 0092 2969 0003 UniCredit Bank Hungary Zrt.
Regisztrációs szám: 5092221000
Srg: 2015/54771
Adószám: SI88912574
Igazgató: Tina Jan

A PinkPanda.hu online webshopot (továbbiakban: weboldal, webshop vagy pinkpanda.hu) a Kabuki d.o.o. (továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti. A weboldalon való regisztráció után a látogató választ egy meghatározott felhasználónevet – hasonlóan egy e-mail címet is - és egy jelszót. A felhasználónév és a jelszó egyértelműen azonosítja a felhasználót és összekapcsolja a megadott adataival. Így megkönnyítve a vásárlás folyamatát a felhasználó számára, illetve biztosítva a vásárló adatainak biztonságos, előírásoknak megfelelő kezelését. A felhasználási feltételekben megtalálhatóak a pinkpanda.hu működésére vonatkozó információk, a felhasználói jogok és az üzleti kapcsolat a cég és a vásárló között.


Hozzáférési lehetőségek

Az Üzemeltetőnek biztosítani kell a vásárló felé a következő információkat:
a) a cég adatait (név, vezető neve, regisztrációs szám),
b) kapcsolati információ, ami biztosítja a felhasználó számára a gyors és hatékony kommunikációt (e-mail cím),
c) termékek és szolgáltatások leírásai (after-sale szolgáltatások és garancia),
d) termék készlet (minden a weboldalon található terméknek és szolgáltatásnak ésszerű időn belül elérhetőnek kell lennie),
e) a csomagok szállításának feltételei, szolgáltatásai (módszer, a szállítás helye és ideje),
f) minden árat egyértelműen azonosítani kell, beleértve az adókat és a szállítási díjakat,
g) fizetési és szállítási módok,
h) ajánlatok ideje,
i) a visszatérítés idejének, határidejének, folyamatának, idejének és költségének ismerete,
j) a panasztétel folyamatának ismertetése, az ügyfélszolgálat adataival együtt.


Termék ajánlat

A pinkpanda.hu termékválasztéka folyamatosan frissül. Ha egy termékből ideiglenesen nincs készleten, azt a weboldalon egyértelműen jelezzük. Termékeink leírásainkat folyamatosan frissítjük, azonban így is előfordulhatnak hibák amiért elnézést kérünk. Ha észrevesz valamilyen hibát kérjük értesítsen minket az [email protected]

e-mail címen.  A technikai hibákért (pl. nem összeegyeztethető leírás és kép, hibás készletszám, egyértelműen hibás ár: 0 Ft, 10 Ft, 20 Ft, stb vagy kedvezmény: 90+% stb) nem vállalunk felelősséget, a hiba megtalálása után a lehető legrövidebb időn belül pedig javítjuk.
Az esetleges hibás termék nevekért és termékleírásokért nem vállalunk felelősséget, ha a Vásárló hibát talál a termékadatlapon, megkeresheti az ügyfél-szolgálatot az [email protected] email címen. Itt be jelenetheti a hibát és érdeklődhet a termékről.


Fizetési lehetőségek

Az Üzemeltető a következő fizetési lehetőségeket biztosítja:
- utánvétellel való fizetés (alapdíj + 290 Ft); ez esetben, ha a Vásárló rossz postázási címet ad meg a vásárlás nem jöhet létre. Ezután a futárcég kiszállítja a csomagot és megtörténik a fizetés. Ha a Vásárló nem tartózkodik otthon a kiszállítás idejében a futárcég még egyszer megkísérli a kiszállítást. Ha a Vásárló ekkor sem tartózkodik otthon a csomag visszaküldésre kerül.
- bankkártyával való fizetés esetén a Vásárló a vásárlás során választhatja ki ezt az opciót. Előreutalás esetén a Vásárló bankja szabja meg az utalás díját.
A szerződés automatikusan elmentésre kerül a szolgáltató szerverére. A rendelés megérkezéséről a Vásárló automatikusan kap egy értesítő e-mailt a megadott e-mail címére. 
- csomagot kizárólag Magyarországon belül tudunk kiszállítani.
- a PayPal használata során a fizetés Euro-ban történik, így a végösszeg változhat.

A szállítási díjak a következők:
3000 Ft - 6500 Ft között: 890 Ft,
6500 Ft felett : 590 Ft
Plusz költségek:
- Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj: alapdíj + 290 Ft
- Online fizetés esetén: alapdíj

Lehetőség fontos csomagra (Az Expressz Szállításról)
Vásárlóink számára lehetőséget biztosítunk a fontos csomagok megjelölésére, így a rendelés szó szerint a feldolgozási sor elejére ugrik. Így a csomag a lehető leggyorsabban fel lesz dolgozva és postázva(külső céget használunk a csomagjaink kiszállítására), sajnos azonban nem tudunk biztosítani garantált időpontot biztosítani az esetleges problémák miatt (extrém időjárás, leterheltség, technikai problémák stb.) Ez a lehetőség azt jelenti hogy a csomag a mi rendszerünkön belül a rendelés leadásától számított legrövidebb időn belül feladásra kerül.

Ha a vásárló 3 vagy több rendelést adott le és nem vett át, automatikusan fekete listára kerül, így a rendelését csak előre utalással fizetheti. Minden utánvétellel leadott rendelése törlésre kerül.

Árak

Az árak tartalmazzák a 27 %-os áfát. Az áfa a Superfood termékekre is 8,5 %. Az árak mindig az aktuális vásárlásra vonatkoznak, a későbbiekben változhatnak. Az árak a csomag átvételéig garantáltan változatlanok maradnak. Az Üzemeltető és a Vásárló közti szerződés a rendelés leadásakor jön létre, miután a Vásárló megkapja, a visszaigazoló e-mailt, melyben az Üzemeltető jelzi, hogy a rendelést felvették és a tranzakció megkezdődött. Ezek után minden ár és feltétel fix és az Üzemeltetőre ugyan úgy vonatkozik, mint a Vásárlóra. 18 év alatti személyek nem vásárolhatnak.

Az oldalon 3000 Ft a minimális vásárlási összeg szállítási díj nélkül. A kuponokat is csak ennek az összegnek az elérése után lehet használni.
Minden ajánlatunk a promóción feltüntetett időpontig vagy a készlet erejéig érvényesek.
A további tartós termékhiányok kiküszöbölése érdekében bizonyos leakciózott termékekből egy vásárlás során csak 1 darabot lehet megvásárolni.
PayPal-es fizetés esetén nem áll módunkban csak az Euró/Forint árfolyam különbözetét visszafizetni.
49 800 Ft feletti vásárlások esetén kizárólag online fizetés lehetséges.


Kuponok

Időnként az olvasóink, a hírleveleinkben – vagy más kommunikációs csatornákon keresztül – kapnak tőlünk kuponokat. A kuponok különböző akciókat vagy kedvezményeket jelölnek. Az idő limites kuponokat a megadott időn belül fel kell használni különben érvénytelenek, lesznek. Csak a vásárlás során használhatóak fel a megadott ablakban. A kuponok együtt nem használhatóak, a Vásárló csak egy kódot használhat fel vásárlásonként. A kuponoknál megadott összeghatár nem tartalmazza a szállítási költségeket.Rendelések visszaküldése

Távolsági szerződések esetén a Vásárlónak jogában áll az Üzemeltetőt 28 napon belül, e-mailen keresztül ( [email protected]

) tájékoztatnia arról, hogy szeretné a szerződést visszavonni. Döntését nem kell megindokolnia. Ha a csomag időben visszaküldésre kerül, a szerződés automatikusan felbomlik. A Vásárlónak vissza kell küldenie a rendelését 14 nappal azután, hogy jelezte a visszavonási szándékát. A csomag visszaküldésekor, a Vásárlónak a visszaküldési lapot, és a számlát is vissza kell küldenie, ami tartalmazza az ő és a termékek információit. A Vásárlónak a saját költségén kell visszaküldenie a csomagot. A visszaküldésnek 14 napon belül meg kell történnie azután, hogy a Vásárló a panaszt jelezte. Visszaküldés esetén a termékek árát visszatérítjük, a szállítási díjat viszont nem. A Vásárló köteles egy e-mailt küldenie az [email protected] e-mail címre a visszaküldés szándékát jelezve. A visszaküldés menetéről ezután részletes e-mailt kap a Vásárló. A visszaküldésnek ezután 14 napon meg kell történnie, azon túlmenően a garancia megszűnik.
Sérült terméket csak akkor áll módunkban kicserélni ha a rendelés során kért rá a a Vásárló biztosítást. (+150 Ft)
Ajándékokat nem áll módunkban kicserélni, sérülés esetén sem. Előre összeállított csomagok esetén csak a teljes csomag visszaküldésére és annak árának visszafizetésére van lehetőség, cserére vagy csak bizonyos termékek visszaküldésére nem.


Nem befejezett rendelések

Azok a potenciális vásárlók, akik a pénztárnál kitöltik a szállítási adatokat, és nem fejezik be rendelésüket, SMS-ben kapnak értesítést a be nem fejezett rendelésükről. Az ügyfél az ilyen promóciós üzenetekről az [email protected] e-mail címre küldött e-mailben keresztül iratkozhat le. A kérelmet a lehető leghamarabb feldolgozzuk.


Személyes adatok védelme

Az Üzemeltető folyamatosan biztosítja a biztonságos adatkezelést a felhasználói adatokkal kapcsolatban. Az Üzemeltető az adatokat csak a szükséges kommunikációhoz és vásárlás esetén a szállításhoz (információküldés, számla postázása) fogja felhasználni.
A felhasználó adatait nem adjuk tovább semmilyen szervnek vagy személynek. A felhasználó is felelős a saját adatainak a biztonságáért, felhasználóneve és jelszava védelméért.


Kapcsolat

Az Üzemeltető elektronikus úton folyamatosan tartja a kapcsolatot a felhasználóval, kivétel, ha a felhasználó ezt visszautasítja. Az elektronikus és/vagy az SMS reklámok a következőket tartalmazzák: - egyértelműen reklámként lesznek megjelölve, - a küldő nevénél lesz megfigyelhető, - különböző kampányok, promóciók és más marketing módszerek szintén egyértelműen azonosítva lesznek, ahogy a részvételi feltételek is – a hírlevélről való leiratkozás lehetőségét is biztosítjuk, tiszteletben tartjuk a felhasználó kéréseit.


Jogi Nyilatkozat

A Tartalmat szerzői jog védi. Copyright © Üzemeltető Minden jog fenntartva. A pinkpanda.hu tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll. Az Üzemeltető fenntart minden jogot a weboldalon közzétett tartalom (szöveges és grafikai megjelölések, beépített képi és látványelemek, termékcsomag elnevezések, fotók, videók stb.) felhasználása vonatkozásában, a Weboldal tartalmának, illetőleg valamely részének felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, kifejezett, írásbeli engedélyével lehetséges.


Reklamáció

Az Üzemeltető tiszteletben tartja a Vásárlót, a fogyasztóvédelmi eljárásokat, és ennek megfelelően jár el. Az Üzemeltető a reklamációk és észrevételek hatékony megoldására törekszik, ezért egy kijelölt személy biztosít, akivel a fogyasztó tárgyalhat e-mail levelezésen keresztül. A reklamációkat a következő e-mail címen fogadjuk: [email protected]. A reklamációk kezelésének folyamata bizalmas.Az Üzemeltető öt munkanapon belül értesíti a Vásárlót, hogy megkapta a reklamációját és közli a feldolgozáshoz szükséges időtartamot. A Vásárló folyamatos tájékoztatást kap az eljárásról. Az Üzemeltető tudja, hogy a vásárlások egyik sajnálatos velejárója az esetleges fogyasztói elégedetlenség. Ezért az Üzemeltető arra törekszik arra, hogy gyorsan és eredményesen megoldja az összes vitát kölcsönös megállapodással, barátságos hangnemben.


Kuponok és ajándékok

Mivel szeretjük megjutalmazni hűséges vásárlóinkat, olvasóinkat, és látogatóinkat, sűrűn szervezünk speciális promóciós kampányokat. Van olyan kampányunk, amelyben ingyenes ajándékot adunk a Vásárlóink számára egy bizonyos vásárlási összeg elérése után. Magát az ajándékokhoz szükséges összeget, illetve a lehetséges ajándékokat egyértelműen jelezzük a Vásárló felé. Abban az esetben, ha a látogató úgy dönt, hogy elfogadja az ajánlatot azzal belegyezik, hogy a rendelés visszaküldése esetén az ajándékot is vissza kell szolgáltatnia, kivétel ha még a visszatérített termék nélkül is meghaladja a végösszeg az ajándékhoz szükséges összeget. Például a Vásárló 5000 Ft feletti vásárlás esetén kaphat ajándékot (a szállítási díjat leszámítva). A végösszege 6500 Ft így kap ajándékot a vásárlása mellé. Ha a későbbiekben elégedetlen egy 2500 Ft értékű termékkel és vissza szeretné küldeni, akkor a nála maradó termékek összege 4000 Ft lesz, így nem jogosult többé az ajándék megtartására, így vissza kell szolgáltatnia. Kivétel, ha a Vásárló a terméket ki szeretné cserélni, ebben az esetben jogosult az ajándék megtartására. Esetleges sérülés esetén nem cseréljük ki az ajándékot, illetve nem térítjük meg az értékét a Vásárló felé. Azonos tartalmú Mystery bag-ek esetén nem tudunk újat küldeni. Ha a vásárló elégedetlen az ajándékkal, nem áll módunkban kárpótolni.


Információk és a Hírlevél

Ha a felhasználó feliratkozik a hírlevélre, beleegyezik, hogy bizonyos időközönként értesítéseket kap az e-mail címére a weboldal híreiről, új és promóciós ajánlatairól. Az Üzemeltető a felhasználói adatokat nem teszi nyilvánossá és nem osztja meg egy harmadik féllel. A Vásárló bármikor leiratkozhat a hírlevélről. 
Az automatikusan generált termékleírásokban található esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.

A fogyasztói jogviták peren kívüli rendezése

A jogi normákkal összhangban nem ismerjük el a fogyasztói jogviták peren kívüli rendezésére vállalkozóként feljogosított vállalkozókat, mint felelőseket a fogyasztói jogvita megoldásáért, amelyet a fogyasztó A fogyasztói jogviták peren kívüli rendezéséről szóló törvény rendelkezéseivel összhangban kezdeményezhet. A Szlovénia területén az online áruforgalom és szolgáltatásnyújtás területén online kereskedelmet nyújtó vállalat, honlapján elektronikus kapcsolatot – platformot tesz közzé az online vitarendezési fogyasztói jogviták rendezésére (SRPS). A platform a fogyasztók számára az ITT található linken érhető el.
A fent említett szabályozás A fogyasztói jogviták peren kívüli rendezéséről szóló törvényen, a az Európai Parlament és Tanácsi 524/2013/EK sz. EU-rendelet a fogyasztói jogvitákkal kapcsolatos online vitarendezésről, a 2016/2004/EK Rendelet és a 2009/22/EK Irányelv módosításáról szóló rendelkezéseken alapszik.


Személyes adatok védelme

Általános rendelkezések

A vállalat vállalja, hogy megvédi a személyes adatok titkosságát és az online bolt felhasználók titkosságát. A Társaság az összegyűjtött személyes adatokat kizárólag az általa nyújtott szolgáltatások végzésére használja fel. A vállalat tiszteletben tartja a személyes adatok titkosságát és az online árugáz felhasználóinak magánadatait, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy megóvja őket minden jogsértéstől és visszaéléstől. A felhasználók személyes adatai egyike azon területeknek, amelyekre a vállalat kiemelt figyelmet és gondosságot szentel, mivel tudatában van ennek a területnek az érzékeny jellegével.

Bizonyos esetekben elengedhetetlen a felhasználó személyes adatainak továbbítása a vállalat számára, hogy az adatfeldolgozó, mint szolgáltató teljesíthesse a felhasználóval szembeni szerződéses kötelezettségeit.
A cég személyes adatfeldolgozóinak listája  ITT található.

A szolgáltató a személyes adatokat A személyes adatok védelméről szóló törvény (a Szlovén Köztársaság Hivatalos Közlönye, 94/07 sz.) (ZVOP-1), Az elektronikus hírközlési törvény (a Szlovén Köztársaság Hivatalos Lapja, 109/12, 110/13, 40/14 - ZIN-B, 54/14 sz. – az Alkotmány Bíróság 81/15 és 40/17 sz.) végzése és Az általános adatvédelmi rendelet (ang. General Data Protection Regulation - GDPR) rendeleteivel összhangban védi.

A személyes adatok felhasználása

Az általa kínált szolgáltatások nyújtása céljából a vállalat összegyűjti, kezeli, feldolgozza és tárolja a következő felhasználói adatokat:
- név és vezetéknév
- szállítási címek
- cég vagy jogi személy neve (ha a felhasználó jogi személy)
- a jogi személy adószámát (ha a felhasználó jogi személy)
- az e-mail elérhetőséget (felhasználónév)
- a jelszót titkosított formában
- a kapcsolat telefonszámot
- egyéb adatokat, amelyeket a felhasználó önkéntesen az internetes áruházban lévő űrlapokban megad
- egyéb adatokat, amelyeket a felhasználó önként később hozzáad a profiljában

A felhasználók által megadott adatok helyességéért, teljességéért és időszerűségéért a vállalat nem vállal felelősséget.
A szolgáltató az adatokat nem továbbítja harmadik személyek részére, kivéve azoknak a szerződéses vállalkozóknak, amelyekkel a szolgáltató a személyes adatok védelméről szerződést kötött, és amelyek azonos színvonalú személyes adatvédelmi szerződéses kötelezettséget vállalnak, mint a szolgáltató.
A szolgáltató kifejezett beleegyezéssel gyűjti a személyes adatokat az egyének hozzájárulásával. A hozzájárulásokat a tartalom tartalmával és az űrlap tartalmával együtt tárolja.
A birtokában lévő személyes adatok gyűjteményét a Szlovén Köztársaság területén tárolja és nem viszi ki más országokba.


Használat célja

A www.pinkpanda.hu-n keresztül online vásárlás céljából kapott személyes adatok kizárólag a megrendelés teljesítéséhez és szállításához szükségesek.


A személyes adatok tárolásának, feldolgozásának és továbbításának engedélyezése nyereményjátékokon való részvétel vagy e-mailes hírlevélre való feliratkozás engedélyezésével a felhasználó engedélyezi a Kabuki d.o.o társaság számára a személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően továbbított személyes adatok feldolgozását és tárolását. A megadott hozzájárulással a felhasználó engedélyezi a Kabuki d.o.o számára a gyűjtött személyes adatok feldolgozását mintavétel, felmérés és statisztikai adatfeldolgozás céljából, a szolgáltatások igénybevételének meghatározására, az ajánlatok és szegmentációk adaptálására, a piackutatásra, az ajánlatról, az újdonságokról és előnyöket nyújt az e-mailen, telefonszámon és egyéb reklámanyagon keresztül történő hírekről, tájékoztatja a felhasználókat a www.pinkpanda.hu és a Kabuki doo online központ szolgáltatásairól, valamint a kapcsolódó személyekről és a továbbított adatok egyéb formáiról, amelyben a weboldal felhasználója kifejezetten egyetért. Az összegyűjtött adatokat nem továbbítják harmadik félnek.


Kabuki d.o.o. képes kezelni a megadott adatokat, törölni a beleegyezést a személyes adatoknak az adatbázisból történő eltávolítására irányuló kérelemmel, egyébként csak addig, ameddig szükséges az adatgyűjtés céljának eléréséhez, azaz 10 év a www. pinkpanda.hu 10 hónap a nyereményjátékban résztvevők számára, 10 év a nyereményjátékosok nyerteseiért és az előfizető számára a hírlevelek leiratkozásához, vagy addig, amíg az üzemeltető megszünteti a piacon való fellépést. A személyes adatkezelés idején az egyén kérésre megtekintheti és frissítheti az adatbázisban lévő adatokat.

Az adatvédelmi irányelvek végrehajtása

A személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően a társaság A személyes adatok védelmére vonatkozó szabályzat által szabályozott személyes adatok védelmét szolgálja.
A személyi és egyéb felhasználói adatokhoz hozzáférő, rendszeresen vagy részmunkaidőben foglalkoztatott tájékoztatva van A személyes adatok védelmére vonatkozó szabályzat rendelkezéseivel, valamint a személyes és egyéb adatok védelmével kapcsolatos kötelezettségeivel, és köteles betartani a személyes adatok titkosságának és az online áruház felhasználóinak magánadatainak a védelmére vonatkozó rendelkezéseket. A személyes és egyéb információk védelmére vonatkozó kötelezettség korlátlan időre érvényes, még akkor is, ha már a társasággal fennálló kapcsolat megszűnt.

A regisztrált felhasználók bármikor megszakíthatják az online áruház használatát, és visszavonhatják a regisztrációjukat. Ezt a nyilvántartás törlésének írásos nyilatkozattal történő értesítésével teszik. A regisztráció törléséről szóló nyilatkozat beterjesztése előtt a felhasználónak ki kell fizetnie az online áruházban végzett vásárlásokból eredő összes fennálló kötelezettséget. A vállalat a személyes adatok titkosságát és az online áruházak felhasználóinak titoktartását a jelen adatvédelmi irányelvek végrehajtása alapján védi a regisztráció törlése esetén is.

Gyermekfelügyelet

A hirdetési üzenetek egyértelműen láthatóak lesznek (figyelembe véve az életkort), és egyértelműen elkülönülnek a játékoktól és a versenyektől. A gyermekeknek szánt minden kommunikáció megfelel a koruknak, és nem fogja kihasználni a gyermekek bizalmát, tapasztalathiányát vagy hűségérzetét. A szolgáltató nem fogadhat el megrendelést olyan személytől, akiről tudja, vagy gyanít arra, hogy gyermek, a szülei vagy gondviselői kifejezett beleegyezése nélkül.

A szolgáltató nem fogadhat el semmilyen a gyermekekkel kapcsolatos személyes adatokat, a szülei vagy gondviselői kifejezett beleegyezése nélkül. Hasonlóképpen, a szolgáltató harmadik személyek felé nem adhat ki gyermekek által rendelkezésre bocsátott adatokat, kivéve a szülőket vagy gondviselőket. A szolgáltatónak nem szabad szabadon hozzáférést biztosítania a gyermekek számára hátrányos termékhez vagy szolgáltatáshoz.

A tájékoztatáshoz és a törléshez való jog

Önnek joga van az Ön által rendelkezésére bocsátott személyes adataival kapcsolatos információk hozzáférhetőségéhez, valamint az adatok törléséhez való joghoz. Ha kérdései vannak az adatok törlésével, feldolgozásával vagy felhasználásával kapcsolatban, kérjük, forduljon a [email protected] címhez, vagy küldjön nekünk e-mailt. A személyes adatok védelmére jogosult személy Maja Poročnik, Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana, [email protected].

Értesítések a rendelés állásáról: Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy SMS-ben értesítsük a megrendelés során megadott telefonszámot, amikor a megrendelését elküldtük, és ha az áruátvétel 3-5 napon belül nem történik meg. Ha az áru 5 napnál hosszabb ideig nem kerül átvételre, fenntartjuk a jogot arra, hogy az adott telefonszámot felhívjuk, emlékeztetőként az áru átvételére. A megrendelés állapotáról e-mailen keresztül is tájékoztatjuk a vásárlókat.
Értesítések: Az értesítésekre való feliratkozása után az Ön engedélyével a nevét, a telefonszámát és e-mail címét promóciós célokra használják mindaddig, amíg nem jelentkezik le az értesítésekről. Az értesítések fogadására csak akkor van bejelentkezve, ha a megrendelés leadásakor egy külön mező kerül bejelölésre, amely lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen az értesítések fogadására.

Az értesítési címzett adatbázisából bármikor leiratkozhat, ha üzenetet küld a következő címre [email protected], vagy a promóciós e-mailek alján található "Kijelentkezés innen" linkre kattintva.

Minden olyan személy, akinek a szolgáltatója személyes adatokat gyűjt, tárol és dolgoz fel, az alábbi jogokkal rendelkezik:

  • A feledés joga – ha az egyén már nem kívánja, hogy a személyes adatai, amelyeket a szolgáltató feldolgozója tárol és őriz továbbá is feldolgozási folyamatba legyenek és azzal a feltétellel, hogy nem áll fenn bármiféle jogos ok a tárolásukra, akkor a feldolgozót bármikor kérheti, hogy törölje az adatait.

  • A tájékoztatás joga, hogy megtudja, mennyi ideig tárolják a személyes adatokat.

  • A korrekció, a törlés követelésének vagy a fellebbezés benyújtásának a joga.

  • Az átruházás joga - az egyén - ha úgy kívánja - kérheti a feldolgozótól, hogy strukturált, széles körben használt és géppel olvasható formában átadja neki a rá vonatkozó személyes adatokat, amelyeket közölt az adatkezelő felé.

  • A jogorvoslathoz és a szankciókhoz való jog - az egyénnek jogában áll panaszt benyújtani a felügyeleti hatósághoz, valamint a felügyeleti hatóság döntése ellen, vagy a felügyeleti hatóság megtagadása esetén a kártérítéshez és a felelősség megállapításához való joghoz.

  • A jog, hogy ne vessék alá olyan intézkedéseknek, amelyek csupán a profilalkotás, elemzés vagy előrejelzések automatizált feldolgozási eszközök használata eredményeként keletkeznek.

  • A beleegyezés visszavonásának joga - az egyénnek joga van visszavonni a beleegyezést a személyes adatok további feldolgozásához, különösen közvetlen marketing esetében.

A jogok gyakorlására vonatkozó eljárás


Tudomásul veszem, hogy a személyes adatokkal kapcsolatos jogok gyakorlására vonatkozó összes fenti követelményt írásban kell intézni az adatkezelőhöz, a [email protected] e-mail címre.
Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a személyes adatokkal kapcsolatos jogok gyakorlása során a megbízható azonosítás szükségessége miatt további információkat kérhet tőlem, és csak akkor utasíthatja el az intézkedéseket, ha bizonyítja, hogy nem tud megbízhatóan beazonosítani.
Tudomásul veszem, hogy a fenti személyes adatokra vonatkozó jogaim gyakorlásával kapcsolatos kérésemre az adatkezelőnek indokolatlan késedelem nélkül és legkésőbb a kérelem kézhezvételétől számított egy hónapon belül válaszolnia kell.

A vállalat megőrzi és tárolja az egyén személyes adatait, amíg az egyedi adatok tárolására és feldolgozására vonatkozó engedély nem kerül visszavonásra. A felhasználó visszavonhatja a beleegyezését az e-mailek fogadásához (amelyet írásos kérésben a [email protected] e-mail címre küld el), vagy kéri, hogy a vállalat azonnal hatékonyan és tartósan törölje a személyes adatait, úgy, hogy teljes egészében törli a felhasználó felhasználói profilját a szolgáltatónál.


Egyéb


A személyes adatok védelmére vonatkozó szabályoknak megfelelően a vállalat köteles védeni az online áruház felhasználóinak a személyes adatait. A vállalat semmilyen körülmények között felhasználó kifejezett beleegyezése nélkül nem közölheti a felhasználó személyes vagy más adatait egy harmadik személy felé, ill. nem teheti lehetővé a harmadik személynek, hogy betekintést nyerjen a felhasználó személyes vagy más adataiba, kivéve, ha az állam hatóságai ezt kérik, amennyiben ilyen kötelezettség a törvényben, vagy jóhiszeműen meg van határozva, hogy az ilyen intézkedés szükséges a bíróságok vagy más állami hatóságok előtt folytatott eljáráshoz, valamint a vállalat jogi érdekeinek védelméhez és megvalósításához.

Minden személyes és egyéb adat, amelyet a felhasználó az internetes áruházban történő regisztrációkor közöl, valamint a termékek vásárlásakor, beleértve a megrendelések tartalmát is, a személyes adatok védelmére vonatkozó előírásoknak megfelelően kerülnek védelemre. A vállalat nem használja fel ezeket az adatokat olyan célra, amely bármilyen módon károsíthatja a felhasználót vagy más érintett személyt. A vállalat a felhasználói adatokat nem fogja felhasználni promóciós e-mail vagy más nem kívánt promóciós anyag küldésére, kivéve azokat a promóciós értesítéseket, amelyeket a felhasználó megrendel, illetve amelyekre a felhasználó kifejezetten a beleegyezését adja. A vállalat az adatokat anonim tömörített formában felhasználhatja statisztikai analízis céljára. Így a személyes és más felhasználói adatok titkossága semmilyen formában sem sérül meg.

A vállalat a felhasználók személyes adatait a személyes adatok gyűjteményében vezeti, és csak annyi ideig, amíg az feltétlenül szükséges a személyes adatok összegyűjtésének és kezelésének célja elérése érdekében.

A szállítási szolgáltatások esetében a vállalat csak a megvásárolt termékek online áruházában történő kézbesítéséhez szükséges információkat (a címzettre vonatkozó információkat, a kézbesítési címet, a csomagszállítási értesítés számát és/vagy a kézbesítési problémák megoldását és az e-mail címet a csomag kézbesítése állapotának értesítése érdekében) biztosítja. Elektronikus úton a vállalat felveszi a kapcsolatot a felhasználóval, ha az az online áruházban történő vásárláshoz szükséges, és a kapcsolattartó e-mail címén keresztül csak abban az esetben, ha regisztrációs folyamatban vagy ha az online vásárlás lebonyolításában probléma jelentkezik.

Kommunikáció

A szolgáltató csak akkor veszi fel a kapcsolatot a felhasználóval a távközlő eszközök felhasználásával, ha ezt a felhasználó kifejezetten nem kifogásolja.
A hirdetési elektronikus és/vagy SMS üzenetek a következő összetevőket tartalmazzák:
- világosan és egyértelműen reklámüzenetként kerülnek megjelölésre,
- a feladó egyértelműen látható,
- a különféle akciók, promóciók és egyéb marketingtechnikák egyértelmű kijelölése, valamint azok részvételi feltételeinek egyértelmű meghatározása,
- az üzenetek fogadásának egyértelmű módja,
- a felhasználó kifejezett azon szándékát, hogy ne kapjon reklámüzeneteket, és azt a szolgáltató tiszteletben tartja.

Sütik és reklámozás

A sütik-k olyan kicsi szöveges fájlok, amelyeket a számítógépén tárolnak, amikor felkeresi webhelyünket, és nem árt a hardver vagy a szoftver sérülésének. A tárhely a felhasználó böngészőjének teljes ellenőrzése alatt áll - ez a cookie-tárolás korlátozására vagy letiltására szolgál.

A cookie-k nem károsak és mindig időben korlátozottak.

A sütik használatát az Európai Unióban (EU) a 2002/58/EK  Az adatvédelmi és elektronikus hírközlési irányelv rendelkezései határozzák meg, a cookie-kra és hasonló technológiákra vonatkozó cikket a 136/2009/EK irányelv módosította.

A szlovén jogban a cookie-k használatát  Az elektronikus hírközlési törvény vagy a ZEKom-1 (Hivatalos Közlöny, 109/2012 sz.) határozza meg, amelyben a 157. cikk jogalapot biztosít a webes felhasználók adatvédelméhez.

A www.pinkpanda.huwebhely az oldal működtetése céljából olyan cookie-kat használ, amelyek nem tartalmaznak személyes adatokat, viszont kísérik a látogatói tevékenységet és érdeklődést a jobb felhasználói tapasztalatok nyújtásának érdekében. A weboldal használatával a látogatók hozzájárulnak a használatához.

Miért van szükség a sütikre?

Alapvető fontosságúak a felhasználóbarát online szolgáltatások biztosításában. Az online felhasználó és az oldal közötti interakció gyorsabb és könnyebb a cookie-kkal. Segítségükkel az oldal emlékszik az egyén preferenciáira és tapasztalataira, ezáltal időt takarítva meg, és hatékonyabbá és barátságosabbá teszi a böngészést.

A vállalat minden felhasználó számára az online áruház minden egyes használatakor egy cookie-t rendel el a vásárlók azonosításhoz, a vásárlói kosár követéséhez és és biztosítja a nyomon követhetőséget, amely a kiszolgáló szerver memóriájában csak az online áruház látogatásának időtartama alatt tárolódik, és egy óra múlva a inaktivitás után törlődik. A vállalat a felhasználó számítógépén egyes tartós cookie-kat is tárolhat, mint például. a titkosított formátumú felhasználói azonosítószámot az online áruház következő látogatásának azonosításához, vagy a termékértékeléseket, amelyek segítségével a felhasználó tudja, melyik termékeket értékelte már, valamint közvetetten a Google Analytics külső cookie-jait is, amelyek elemzik a webhely látogatásait. A vállalat ezeket az adatokat anonim tömörített formában felhasználhatja statisztikai elemzési célokra. Az online biztonság nyújtása érdekében a vállalat olyan IP-címeket gyűjt össze, amelyekről a felhasználók hozzáférhetnek az online áruházhoz.

A cookie-k letiltása

Ön eldöntheti, hogy engedélyezi -e a cookie-k tárolását a készüléken. A böngészőben szabályozhatja és módosíthatja a cookie-beállításokat.

A cookie-beállításokkal kapcsolatos információkért válassza ki a használt webböngészőt:
Ha módosítja vagy törli a böngésző cookie-fájlját, megváltoztatja vagy korszerűsíti a böngészőt vagy a készüléket, előfordulhat, hogy újra be kell tiltania a cookie-kat. A cookie-k kezelésének és törlésének eljárása a böngészőtől a böngészőig változik. Ha segítségre van szüksége, megtekintheti a böngésző súgóját a felhasználók számára. A következő linken is letilthatja a Google Analytics követését.

Az weboldalon használt cookie-k:


Cookie név

PHPSESSID
Cél

Providing a better user experience
Időtartam

current session
Vállalat

Kabuki d.o.o.
__cfduid
Content delivery network
1 year
Cloudflare
__zlcmid
Content delivery network
1 year
Cloudflare
_ga
Visit analytics
2 years
Google
_gat
Visit analytics
current session
Google
_gid
Visit analytics
1 day
Google
abproductimage
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
checkoutversion
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
cto_lwid
Providing a better user experience
13 months
Kabuki d.o.o.
discountsmenu_test
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
fr
Providing a better user experience
3 months
facebook
optimizelyBuckets
Providing a better user experience
6 months
Optimizely
optimizelyEndUserId
Providing a better user experience
6 months
Optimizely
optimizelySegments
Providing a better user experience
6 months
Optimizely
optimizelyPendingLogEvents
Providing a better user experience
current session
Optimizely
promo_code_id
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
user_firstvisit
Providing a better user experience
current session
Kabuki d.o.o.
user_pagesbrowsed
Providing a better user experience
current session
Kabuki d.o.o.
cookie_settings_set
Providing a better user experience
25 years
Kabuki d.o.o.
IDE
Integration of messages
doubleclick
_hjIncludedInSample
Providing a better user experience
current session
Kabuki d.o.o.
eid
Providing a better user experience
current session
Kabuki d.o.o.
uid
Analytics of the use of the online store
1 year
criteo.com
last_products_viewed
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
atw_session
Providing a better user experience
current session
Kabuki d.o.o.
basket_id
Providing a better user experience of shopping cart
1 year
Kabuki d.o.o.
basket_items
Providing a better user experience of shopping cart
1 year
Kabuki d.o.o.
basket_updated_at
Providing a better user experience of shopping cart
1 year
Kabuki d.o.o.
initiate_checkout
Providing a better user experience of shopping cart
current session
Kabuki d.o.o.
user_firstproduct
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
email_tag
Providing a better user experience
10 years
Kabuki d.o.o.
1P_JAR
Providing a better user experience
1 month
Google
CONSENT
Providing a better user experience
19 years
Google
KHcl0EuY7AKSMgfvHl7J5E7hPtK
Online payment
20 years
Paypal
LANG
Online payment
1 year
Paypal
NID
Providing unique user IDs for ads
6 months
Google
PYPF
Online payment
current session
paypal
X-PP-SILOVER
Online payment
current session
paypal
phone_tag
Providing a better user experience
10 years
Kabuki d.o.o.
ts
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
tsrce
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
x-csrf-jwt
Authentication
current session
Kabuki d.o.o.
x-pp-s
Providing a better user experience
current session
Kabuki d.o.o.
user_hash
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
user_id
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
test_cookie
Providing a better user experience
1 year
Kabuki d.o.o.
22. 04. 2022