BOOBY TAPE Kétoldalas szalag Double Sided Tape

Márka: BOOBY TAPE
  • Legnépszerűbb

Termék leírás

Elege van a Nip Slip-ből? Létrehoztuk a divatszalag új és továbbfejlesztett változatát, hogy biztonságosan tartsa ruháit, és ne tátongassa a ruhákat! Kétoldalas szalagunk vastagabb és ragadósabb, mint más márkák! Tökéletes kombináció a Booby Tape-pel!- A divatszalag új és továbbfejlesztett változata- Vastagabb, mint más divatszalag-márkák- Ragadósabb, mint más divatszalag-márkák- Hipoallergén- Vízálló- Átlátszó Használat: Vigye fel tiszta bőrre, amely nem tartalmaz olajat, hidratálót és por. Egyszerűen távolítsa el a háttérpapírt, és helyezze a szalagot a ruha szélére. Ezután távolítsa el a védőszalag második részét, és nyomja a ruhát a testhez/bőrhöz. Egyszerűen húzza le az eltávolításhoz.

  • # Vegán termék
  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 36 darab per szett
Összetevők:
# Vegán termék
A márkáról
BOOBY TAPE

A Booby Tape Skin a világ első mellápoló termékcsaládja!

A nők évtizedek óta elkötelezettek az arcmaszkok és hidratálók, valamint bármilyen típusú bőrápolás iránt, hogy javítsák a bőr egészségét. Úgy érezzük, hogy a mell egészségét elhanyagolták, és szeretnénk mindenkiben jobban megérteni az érzékeny mellbőr gyengéd ápolását. Végső soron azt szeretnénk, hogy a mellápolás minden nő szépségápolási rendszerének részévé váljon!

Volo d.o.o.,
Vilharjev podhod 22
1000 Ljubljana

Származási ország: Ausztrália

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

6.290 Ft
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk