Hi Hybrid No Wipe Top Coat fedőlakk

Márka: Hi Hybrid
Termék leírás

Az UV géllakk manikűr fenomenális felületet igényel, amelyet a hi hibrid UV géllakk fedőréteg használatával érhet el. A hi hibrid UV géllakk fedőréteg hosszú távú megjelenést és intenzív UV gél lakk színt garantál, amely napokig megmarad. Nem elég? Az UV géllakk fedőréteg törlési képletének köszönhetően nem kell a diszperziós réteget megkötés után törölni.

UV gél lakk rangsor? Nekünk nem! Több száz ügyfél szereti a hi hibrid UV géllakk fedőlakkot, és tévedhetnek! Próbálja ki minden UV géllakk manikűr tökéletes befejezését ma. A hi hibrid UV géllakk nem törölhető fedőlakk a legjobb módja az UV géllakk manikűr rögzítésének.

Válassza ki a tökéletes hi hibrid UV géllakk fedőréteget, és nézze meg, milyen könnyű és szép egy csodálatos UV géllakk manikűr sok napig


  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 5 ml
Összetevők: Polyurethane Acrylate Oligomer, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Bis-Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide
A márkáról
Hi Hybrid

A Hi Hybrid márka a Nespertához tartozik, amely a legmagasabb minőségű hibrid lakkok és kiegészítők gyártója az ilyen típusú manikűrhöz. Minden lakkot a helyes gyártási gyakorlatnak megfelelően gyártunk.

Minőségi gyártásuk eredménye az elégedett vásárlók, akik 100% -ban biztonságos termékeket használnak a felhasználók számára.

Termékeiket mind a kezdőknek, mind azoknak szánják, akik professzionális használatra használják a lakkokat. Színárnyalatok széles választékát kínálják, amelyek lehetővé teszik a kifejezést, a kísérletezést, mindenki biztosan talál magának megfelelő árnyalatot.

Orbico Beauty
Verovškova 72
1000 Ljubljana
Szlovénia

Származási ország: Lengyelország

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

2.990 Ft
Elfogyott
Értesítés kérése a készletről:
Szállítás az
MPL futárszolgálattal
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Egyetlen termékünket sem tesztelték állatokon

Ebben nem kötünk kompromisszumokat. Üzletünkben minden terméke kegyetlenség-mentes. Mielőtt egy márkát felvennénk az ajánlatunkba, meg kell győződnünk arról (a gyártó vagy a beszállító segítségével is), hogy azt nem tesztelték állatokon. Termékeink többsége rendelkezik a Leaping Bunny tanúsítvánnyal is. Sajnos az állatokon végzett kísérletek a világ egyes részein még mindig megengedettek, de a dolgok lassan jobbra változnak. Ennek megfelelően az ilyen termékek importját 2013 óta tiltják az Európai Unióban. Biztosak vagyunk abban, hogy egyetért velünk - egyetlen rúzs sem hagyhat véres csókokat maga után. Ha tőlünk rendel, akkor 100% -ban biztos lehet abban, hogy egyetlen ártatlan állat sem szenvedett a sminkje miatt.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk