HI Hybrid Straight Nail File körömreszelő - 180/180

Márka: Hi Hybrid
Termék leírás

Ez egy kétoldalas finomszemcsés körömreszelő, 180 szemcsés. Tökéletes természetes körömlemezen való munkához. Neki köszönhető, hogy megadod neki álmaid alakját! Melyiket választja? Mandula? Klasszikusabb négyzet? Esetleg ovális? Döntsd már el! A 180-as hibrid fájlunk bejön! És garantálja a maximális elégedettséget minimális terhelés mellett: D Könnyű, könnyű és szórakoztató lesz!

A hi körömreszelő a legjobb minőségű és tökéletesen csiszolt tartósság. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a szia fájlunk sokáig veled marad!


  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők:
A márkáról
Hi Hybrid

A Hi Hybrid márka a Nespertához tartozik, amely a legmagasabb minőségű hibrid lakkok és kiegészítők gyártója az ilyen típusú manikűrhöz. Minden lakkot a helyes gyártási gyakorlatnak megfelelően gyártunk.

Minőségi gyártásuk eredménye az elégedett vásárlók, akik 100% -ban biztonságos termékeket használnak a felhasználók számára.

Termékeiket mind a kezdőknek, mind azoknak szánják, akik professzionális használatra használják a lakkokat. Színárnyalatok széles választékát kínálják, amelyek lehetővé teszik a kifejezést, a kísérletezést, mindenki biztosan talál magának megfelelő árnyalatot.

Orbico Beauty
Verovškova 72
1000 Ljubljana
Szlovénia

Származási ország: Lengyelország

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

990 Ft
842 Ft
-15%
Elfogyott
Értesítés kérése a készletről:
Szállítás az
MPL futárszolgálattal
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Egyetlen termékünket sem tesztelték állatokon

Ebben nem kötünk kompromisszumokat. Üzletünkben minden terméke kegyetlenség-mentes. Mielőtt egy márkát felvennénk az ajánlatunkba, meg kell győződnünk arról (a gyártó vagy a beszállító segítségével is), hogy azt nem tesztelték állatokon. Termékeink többsége rendelkezik a Leaping Bunny tanúsítvánnyal is. Sajnos az állatokon végzett kísérletek a világ egyes részein még mindig megengedettek, de a dolgok lassan jobbra változnak. Ennek megfelelően az ilyen termékek importját 2013 óta tiltják az Európai Unióban. Biztosak vagyunk abban, hogy egyetért velünk - egyetlen rúzs sem hagyhat véres csókokat maga után. Ha tőlünk rendel, akkor 100% -ban biztos lehet abban, hogy egyetlen ártatlan állat sem szenvedett a sminkje miatt.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.