MALINCA Organic Tea Tree Hydrosol

Márka: MALINCA
Termék leírás

Tea tree hydrosol, also known as a natural skin toner, has a refreshing and clean herbal scent. Its active ingredients are good for soothing irritated skin. It is perfect for problem skin and is even used as a deodorant or in aromatherapy. The product is certified CosmEthically ACTIVE.
Hydrosol or floral water is obtained by distilling tea tree leaves. In the past, hydrosols were the main product of distillation and essential oils were the by-product but today hydrosols have a carrier function for fragrance, aroma and beneficial effects.

Tea Tree Hydrosol can be used as a facial toner or mist and is particularly good for oily, acne-prone and problematic skin.
The product is completely natural, without preservatives, alcohol or emulsifiers. It has an invigorating and intense floral aroma and is of the highest quality.
Make Hydrosol part of your daily skincare routine for problem skin. Apply Hydrosol to your face in the morning and evening after cleansing to adequately moisturise and remove any remaining debris. Hydrosol refreshes and disinfects your skin and prepares it for the application of moisturiser, serum or oil.

How to use:
- Use hydrosol on its own or as a supplement to natural cosmetic products or baths. It can also be used to impart a pleasant scent to rooms, furniture, and linen.
- For a face mask, mix with powdered clay and apply for up to 10 minutes. Then rinse it off and apply a moisturiser or oil.
- For a care ritual for problem skin, spray the hydrosol on clean skin in the morning and evening and apply rosehip oil in the evening while the skin is still damp.
- For a moisturising facial spray, mix it with distilled water and spray it on the face and décolleté. - For sunburn, spray it on the damaged skin, followed by a moisturiser or oil.
- For nappy rash, put the hydrosol on a cloth and apply it to irritated skin.
- For greasy hair, spray it on and massage it into the scalp.

  • # Vegán termék
  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 100 ml
Összetevők: Organic tea tree hydrosol (Melaleuca Alternifolia Leaf Water).
# Vegán termék
A márkáról
MALINCA

A Malinca egészséges ételeket, étrend-kiegészítőket és natúrkozmetikumokat kínáló márka.
A Malinca tehát védett védjegy, amely mögött mintegy 100 különböző természetes táplálkozási és kozmetikai termék rejtőzik.

Malinca d.o.o.,
Ulica svežih idej 2c,
3320 Velenje

Származási ország: Szlovénia

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

3.493 Ft
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
2.190Ft 2.690Ft -19%
Image of the cross sell:
HOZZÁADÁS: Könnyen használható ecsettisztító eszköz Kosárhoz adva!
1.495Ft 2.990Ft -50%
Image of the cross sell:
Elfogyott
Értesítés kérése a készletről:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk