Natural Glow Vibrator vibrátor - Sky

Márka: Natural Glow
  • Legnépszerűbb

Termék leírás

This vibrator can be used for couples or solo play. Embrace your own Natural Glow or fly high together with the 10 powerful settings. Take or give control with the functional remote and bend Sky to your body's liking.

Features:
- Quiet & discreet
- 100% body safe silicone
- USB rechargeable
- 100% waterproof
- Travel-friendly
- Solo & couples play vibrator
- Working time: up to 1 hour
- Charging time: 1 hour
- Size: 8"(H) x 1.5"(D)

Includes: Sky Vibrator, USB Charging Cable, Satin Storage Bag, User Manual

Sky comes in discreet, reusable packaging. For easy storage, keep Sky in the original silk bag and box packaging. Reuse the box to store your favorite beauty & self care items.

  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők:
Umetna masa.
A márkáról
Natural Glow

A Natural Glow 3 nő beszélgetéseként indult, amely a „mitől ragyog egy nő?” kérdéskört övezte?

Nem csak a smink, a reggeli kávé vagy a válogatott bőrápolási rutin, hanem minden, amit azért tesz, hogy saját magát helyezze előtérbe, a legjobban érzi magát. Ez a beszélgetés ihlette a Natural Glow-t, hogy lehetővé tegye a nők számára testük bensőséges felfedezését.

Küldetésünk, hogy képessé tegyük a nőket arra, hogy szeressék testüket önelfogadáson, önszereteten és az öngondoskodás minden formáján keresztül.

A márkán túl egy közösség vagyunk, ahol a női testet, a szexualitást és az önérzetet ünneplik. A Natural Glow önbizalmat ad a nőknek, hogy a szexuális jólétet mindennapi rutinjuk részévé tegyék.

Számunkra a vibrátorok sokkal többet jelentenek, mint egy élvezeti eszköz, hanem arról, hogy átvegye az irányítást az igényein, független legyen és saját nevét kiáltsa.

Upper Canada UK Ltd
Studio 10.1.1
The Leathermarket
Weston Street, LONDON
SE1 3ER

Származási ország: Kína

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

26.590 Ft
21.790 Ft
-18%
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
1.077Ft 3.590Ft -70%
Image of the cross sell:
HOZZÁADÁS: Kozmetikai táska + ANTI-AGE szérum Kosárhoz adva!
1.949Ft 22.405Ft -91%
Image of the cross sell:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Vásárlóink kedvencei