PMV20 Double Vibrator- dupla vibrátor - Vice

Márka: PMV20
  • Legnépszerűbb

Termék leírás

A Vice egy színes kiegészítője a dupla vibrátor kollekciónak! Ez az erőmű 3 motorral, 12 forgási és 13 vibrációs beállítással rendelkezik. Kinézetével és képességeivel minden érzékszervedet felkelti. A Vice segítségével egyszerre stimulálja csiklóját és végbélnyílását, és élvezze a forgó funkció fantasztikus érzését. A rezgéseket és forgásokat tetszés szerint be- és kikapcsolhatja, illetve külön is működtetheti. Engedje el az összes szabályt, és hagyja, hogy a színek kitörjenek! A Vice az ugyanilyen színes USB-kábellel tölthető. Tisztítsa meg a dupla vibrátort használat után langyos vízzel és játéktisztítóval.

  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők:
Szilikon.

A márkáról
PMV20

Az egyik klasszikus játék a piacon, a vibrátorok valószínűleg a legkönnyebben használhatók. Egyszerű és kevés művelettel rendelkeznek – általában csak egy be- és kikapcsoló gomb. Kis méretük miatt a "vibes" becenevet kapták. A vibrátorok kreatívabb formái és dizájnjai azonban megjelentek a piacon. A PMV20 egy olyan márka, amely minőségi vibrátorokat kínál a stimulált élvezet érdekében.

PERVISIO, RAZVOJ POSLOVNIH IDEJ D.O.O.
Stegne 23,
1000 Ljubljana

Származási ország: Kína

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

34.790 Ft
29.590 Ft
-15%
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk