Pretty Love Vibrátor Rabbit Vibrator - Snappy

Márka: Pretty Love
Termék leírás

Ez a csodálatos vibrátor mindenre készen áll. Erőteljes stimulációt biztosít, és nem kevesebb, mint 30 vibrációs beállítást tartalmaz. A bordás felső még nagyobb örömet okoz. Könnyen kezelhető az alján található gombbal, ezzel is módosíthatja a rezgési beállításokat. Ez a vibrátor tökéletes kezdőknek, és ergonomikus kialakítású. Anyaga is selymes sima. Ez a vibrátor 2 db AAA elemmel működik (nem tartozék), és használat után mindenképpen tisztítsa meg a játékot játéktisztítóval.

  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők:
A márkáról
Pretty Love

PRETTY LOVE – a BAILE exkluzív és elit márkája!
Tervezési koncepció: A mai divat és esztétika által ihletett PRETTY LOVE termékek az egyszerűséget, az érzékenységet és a nemességet tükrözik.

Márka küldetése: A PRETTY LOVE örömet okoz a modern nőknek és partnereiknek, hangsúlyozva a legmagasabb minőségű designt és az érzéki elégedettséget.

A márka jellege: A PRETTY LOVE termékek a szexuális szeretetet, a fizikai és érzelmi élvezetet, az élvezet tökéletesítését és tökéletesítését, valamint a mai városi életmód élvonalbeli divatját tükrözik.

Márkaelőny: A PRETTY LOVE termékek a legjobb minőségű anyagokat, tökéletes emberi tervezést, kecses dizájnt és elegáns megjelenést tartalmaznak.

PERVISIO, RAZVOJ POSLOVNIH IDEJ D.O.O.
Stegne 23,
1000 Ljubljana

Származási ország: Kína

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

7.790 Ft
6.590 Ft
-15%
Elfogyott
Értesítés kérése a készletről:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk