Revolution Call Me Angel Room Spray szobaillatosító

Márka: Revolution Home Fragrance
Termék leírás

Release an alluring scent in just one spritz with the Revolution Room Spray home collection. Choose from 6 uniquely fragranced room sprays to create the perfect atmosphere to match your mood throughout your home.


A flame free option for creating a soothing atmosphere and a wonderful sensory experience. Each room spray, a perfect stocking filler, birthday gift or even a little treat to yourself.


Packaged in a weighted, coloured glass container with beautiful gold foil detailing. Each room spray contains 100ml of concentrated fragrance in a signature scent for an instantaneous and uplifting change of atmosphere, mood and a fragrant experience.


Spray your Revolution Room Spray in any space in your home to create an atmosphere to match your mood. Spritz your favourite scent in your bedroom to create a calming mood after a long day, create a chill vibe in your bathroom to help you really soak up some relaxation during your bath or have your Room Spray to hand in your living room to offer a beautiful atmosphere and fragrant personality to the room.


Revolution Call Me Angel Room Spray - a fruity and floral scent, with notes of rhubarb and peony. Perfect for a sweet and welcoming aromatic experience.


Hogyan kell használni:

Permetezze be a Revolution Room Spray-t a levegőbe, jól szellőző helyen, minden anyagtól vagy szövettől biztonságos távolságban.

Tűzveszélyes folyadék és gőz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okozhat. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okozhat. Tartsa távol gyermekektől. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. HA BŐRREL ÉRINTKEZIK: Mossa le bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Bő vízzel öblítse ki. Kontaktlencse esetén távolítsa el a lencséket és folytassa az öblítést.

  • # Vegán termék
  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 100 ml
Összetevők: Contains: Cytronellol, Geraniol, Octan geranylu, Nerol, Izoeugenol metylu, 1- (2,6,6-trimetylo-3-cykloheksen-1-ylo)-2-buten-1-on.
# Vegán termék
A márkáról

Revolution Beauty Alexandra House,
Dublin 4 D04 C7H2,
Ireland.


Származási ország: Lengyelország

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod a legközelebbi postára kerül ahol 5-10 munkanapon belül átveheted.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

4.990 Ft
Elfogyott
Értesítés kérése a készletről:
Szállítás az
MPL futárszolgálattal
Maja 28 napos pénzvisszafizetési garanciája

Vásárlóink elégedettsége az első. Éppen ezért csakis kiváló minőségű termékeket forgalmazunk, melyeket szigorú sminkeseink előtte kipróbálnak. Ezt garantálom. De ha valamilyen okból kifolyólag nem vagy teljesen elégedett egy termékkel (bármi is legyen az ok), akkor a vásárlás után 28 napon belül visszaküldheted, és mi visszatérítjük az árát - kérdés nélkül.


Olvasd el a történetemet
100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Egyetlen termékünket sem tesztelték állatokon

Itt nem vállalok kompromisszumot. Az üzletünkben minden termék cruelty free. Mielőtt egy adott márkát felvennénk a kínálatunkba, meggyőződünk róla (a gyártó és forgalmazó segítségével), hogy a termékeket nem teszteltéénk állatokon. A legtöbb termékünknek Leaping Bunny bizonyítványa van. Sajnos az állatkísérletek továbbra is törvényesek a világ bizonyos részein, de a dolgok lassan javulnak. Például az Európai Unió már 2003-ban betiltotta ezeket a termékeket. Biztos vagyok benne, hogy egyetértesz velem - egy rúzsnak nem szabad véres csókokat hagynia. És ha tőlünk rendelsz, 100%-ig nyugodt lehetsz, hogy egyetlen állat sem szenvedett a sminkek elkészítése során.

Több mint 3,5 millió terméket szállítottunk ki 11 különböző országba

Ha teljesen őszinte akarok lenni... még most is nehéz elhinnem ezt a hatalmas számot. De mit jelent ez valójában? 1. A raktáros szuper fiúk és lányok remek munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. hogy élvezhetjük a smink szerelmeseinek az egész Európából származó bizalmát. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA család napról napra növekszik, ígérhetem ezt: minden egyes ügyfél fontos számunkra, és személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondoskodni rólad is.

Neked ajánljuk