Revolution Finding Balance Room Spray szobaillatosító

Márka: Revolution
Termék leírás

Engedjen el egy csábító illatot egyetlen fröccsön a Revolution Room Spray home kollekcióval. Válasszon 6 egyedi illatú szobai spray közül, hogy tökéletes hangulatot teremtsen otthona hangulatához.

Lángmentes lehetőség nyugtató légkör és csodálatos érzékszervi élmény megteremtésére. Minden szobai spray, tökéletes harisnyatöltelék, születésnapi ajándék vagy akár egy kis csemege magának.

Súlyozott, színes üvegtartályba csomagolva, gyönyörű aranyfóliával. Minden szobai spray 100 ml tömény illatot tartalmaz, egyedi illatban, a pillanatnyi és felemelő légkör-, hangulatváltozás és illatos élmény érdekében.

Permetezze be a Revolution Room Spray-t az otthona bármely helyiségébe, hogy olyan hangulatot teremtsen, amely megfelel a hangulatának. Spritz kedvenc illatát a hálószobában, hogy nyugodt hangulatot teremtsen egy hosszú nap után, hozzon létre egy hideg hangulatot a fürdőszobában, hogy valóban el tudjon lazítani egy kis kikapcsolódás a fürdő alatt, vagy a Room Spray-t adja át a nappaliban, hogy egy gyönyörű légkör és illatos személyiség a szobába.

Revolution Finding Balance Room Spray - citrus- és virágillat, gyömbér, grapefruit és liliom jegyekkel. Tökéletes egy nyugtató virágos aromás élményhez.Hogyan kell használni:

Permetezze be a Revolution Room Spray-t a levegőbe, jól szellőző helyen, minden anyagtól vagy szövettől biztonságos távolságban.

Tűzveszélyes folyadék és gőz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okozhat. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okozhat. Tartsa távol gyermekektől. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. HA BŐRREL ÉRINTKEZIK: Mossa le bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Bő vízzel öblítse ki. Kontaktlencse esetén távolítsa el a lencséket és folytassa az öblítést.

  • # Vegán termék
  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 100 ml
Összetevők: Contains: (Z)-3,4,5,6,6-pentamethylhept-3-en-2-one, Linalool, Pentadecan-15-olide, Linalyl acetate.
# Vegán termék
A márkáról
Revolution

Ünnepeljük együtt a Smink Forradalmat, azaz a REVOLUTION-t!

A márka megalkotói hisznek abban hogy a professzionális minőségű smink termékekhez mindenkinek joga van hozzájutni, így náluk a minőség magas, az árak pedig alacsonyak!
Mindenki megtalálhatja a magának való sminkterméket a márka termékei között! :)
Rengeteg márka hírhedt termékeinek olcsóbb verzióját forgalmazzák, leányvállalatukkal az I Heart Revolutionnal és a Freedom Makeuppal együtt!

Gyártó:
Revolution Beauty Limited,
Units 4-5 Sheet Glass Road,
Cullet Drive,
Queenborough,
Kent, ME11 5JS
United Kingdom

Származási ország: Lengyelország

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

5.090 Ft
3.290 Ft
-35%
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
1.077Ft 3.590Ft -70%
Image of the cross sell:
HOZZÁADÁS: Kozmetikai táska + ANTI-AGE szérum Kosárhoz adva!
1.949Ft 22.405Ft -91%
Image of the cross sell:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk
Vásárlóink kedvencei