Revolution Under The Covers Room Spray szobaillatosító

Márka: Revolution Home Fragrance
  • Legnépszerűbb

Termék leírás

Engedjen el egy csábító illatot egyetlen fröccsön a Revolution Room Spray home kollekcióval. Válasszon 6 egyedi illatú szobai spray közül, hogy tökéletes hangulatot teremtsen otthona hangulatához.

Lángmentes lehetőség nyugtató légkör és csodálatos érzékszervi élmény megteremtésére. Minden szobai spray, tökéletes harisnyatöltelék, születésnapi ajándék vagy akár egy kis csemege magának.

Súlyozott, színes üvegtartályba csomagolva, gyönyörű aranyfóliával. Minden szobai spray 100 ml tömény illatot tartalmaz, egyedi illatban, a pillanatnyi és felemelő légkör-, hangulatváltozás és illatos élmény érdekében.

Permetezze be a Revolution Room Spray-t az otthona bármely helyiségébe, hogy olyan hangulatot teremtsen, amely megfelel a hangulatának. Spritz kedvenc illatát a hálószobában, hogy nyugodt hangulatot teremtsen egy hosszú nap után, hozzon létre egy hideg hangulatot a fürdőszobában, hogy valóban el tudjon lazítani egy kis kikapcsolódás a fürdő alatt, vagy a Room Spray-t adja át a nappaliban, hogy egy gyönyörű légkör és illatos személyiség a szobába.

Revolution Under The Covers Room Spray - melegítő virágillat, pacsuli és rózsaszín paprika jegyekkel. Tökéletes egy nyugtató és megnyugtató aromás élményhez.
Hogyan kell használni:

Permetezze be a Revolution Room Spray-t a levegőbe, jól szellőző helyen, minden anyagtól vagy szövettől biztonságos távolságban.

Tűzveszélyes folyadék és gőz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okozhat. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okozhat. Tartsa távol gyermekektől. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. HA BŐRREL ÉRINTKEZIK: Mossa le bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Bő vízzel öblítse ki. Kontaktlencse esetén távolítsa el a lencséket és folytassa az öblítést.

  • # Vegán termék
  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 100 ml
Összetevők: Contains 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethanone; 4-tert-butylcyclohexyl acetate; Linalool; Cyclamen aldehyde; d-Limonene; (Ethoxymethoxy)cyclododecane; Citral; Limonene; Dihydro pentamethylindanone; Pin-2(10)-ene; Cinnamaldehyde; delta-Damascone. May produce an allergic reaction.
# Vegán termék
A márkáról

Revolution Beauty Alexandra House,
Dublin 4 D04 C7H2,
Ireland.


Származási ország: Lengyelország

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod a legközelebbi postára kerül ahol 5-10 munkanapon belül átveheted.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

4.990 Ft
Szállítás az
MPL futárszolgálattal
Maja 28 napos pénzvisszafizetési garanciája

Vásárlóink elégedettsége az első. Éppen ezért csakis kiváló minőségű termékeket forgalmazunk, melyeket szigorú sminkeseink előtte kipróbálnak. Ezt garantálom. De ha valamilyen okból kifolyólag nem vagy teljesen elégedett egy termékkel (bármi is legyen az ok), akkor a vásárlás után 28 napon belül visszaküldheted, és mi visszatérítjük az árát - kérdés nélkül.


Olvasd el a történetemet
100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Egyetlen termékünket sem tesztelték állatokon

Itt nem vállalok kompromisszumot. Az üzletünkben minden termék cruelty free. Mielőtt egy adott márkát felvennénk a kínálatunkba, meggyőződünk róla (a gyártó és forgalmazó segítségével), hogy a termékeket nem teszteltéénk állatokon. A legtöbb termékünknek Leaping Bunny bizonyítványa van. Sajnos az állatkísérletek továbbra is törvényesek a világ bizonyos részein, de a dolgok lassan javulnak. Például az Európai Unió már 2003-ban betiltotta ezeket a termékeket. Biztos vagyok benne, hogy egyetértesz velem - egy rúzsnak nem szabad véres csókokat hagynia. És ha tőlünk rendelsz, 100%-ig nyugodt lehetsz, hogy egyetlen állat sem szenvedett a sminkek elkészítése során.

Több mint 3,5 millió terméket szállítottunk ki 11 különböző országba

Ha teljesen őszinte akarok lenni... még most is nehéz elhinnem ezt a hatalmas számot. De mit jelent ez valójában? 1. A raktáros szuper fiúk és lányok remek munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. hogy élvezhetjük a smink szerelmeseinek az egész Európából származó bizalmát. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA család napról napra növekszik, ígérhetem ezt: minden egyes ügyfél fontos számunkra, és személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondoskodni rólad is.

Neked ajánljuk
Vásárlóink kedvencei