STYLPRO Beauty Eye Wand szemkörnyékápoló

Márka: STYLPRO
Termék leírás

Kipróbáltál már minden forgalomban lévő szemkörnyékápolót, és MÉG MINDIG nem tudod elmozdítani ezeket a táskákat? A STYLPRO „Bags Be Gone” fűtött szempálca itt van, hogy segítsen! 3 könnyen beállítható móddal segít feszesíteni és megfiatalítani az érzékeny szemkörnyéket, csökkenti a finom vonalakat, a bőrpírt és a duzzanatot.

Csomagolja be ezeket a táskákat, és már 3 hét után látható javulással távozzon!

A STYLPRO Heated Eye Wad 3 különböző módot használ. Mind a 3 mód hőterápiát használ, amely hőt használ a szem feletti és alatti mirigyek feloldására, csökkentve a viszketést, a bőrpírt és a nehézséget.

- A 3-as mód hozzáadja a vibrációs masszázs funkciót, amely elősegíti a fokozott nyirokelvezetést azáltal, hogy elősegíti a keringés fokozását. Ennek eredményeként a felső és az alsó szemhéjak láthatóan kevésbé vörösek és duzzadtak.

- A 2-es mód hozzáadja a LED vörös fény funkciót, amely ösztönzi a kollagén és az elasztin regenerálódását, két természetes fehérjét, amelyek elősegítik a bőr simább, fiatalosabb megjelenését.

- Az 1-es mód mindkét további funkciót használja, ösztönözve a hőterápia, a vibrációs masszázs és a LED-es vörös fényterápia minden előnyét.

Hogyan kell használni:

- Vegyünk egy borsónyi szemkörnyékápoló krémet vagy szérumot, és egyenletesen simítsuk be a szem alatti bőrbe. Ne használja a készüléket krém vagy szérum nélkül.

- Tartsa lenyomva a bekapcsológombot a pálca bekapcsolásához. Nyomja meg a „+” és „-” gombokat a hőmérséklet igény szerinti beállításához.

- A bekapcsológomb gyors megnyomásával válthat az 1., 2. és 3. mód között. Válassza ki a kívánt módot.

- Az alsó szemhéjon való használathoz helyezze a pálca hegyét a szeme sarkába az alsó szempillái alá. Ezután óvatosan csúsztassa a szem külső sarka felé. Ez körülbelül 15 másodpercet vesz igénybe a belső saroktól a külső sarokig, így a pálca felmelegíti a bőrt.

- Ismételje meg ezt a mozdulatot még egyszer vagy kétszer, de ne használja ugyanazon a bőrfelületen 60 másodpercnél tovább.

- Felső szemhéjához csak a 3-as mód használatát javasoljuk, amely kikapcsolja a piros LED-et. Ezután ismételje meg a 4. és 5. lépést a felső szemhéján a szempillái felett.

- Ismételje meg ugyanezt a folyamatot a másik szemével


  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők:
Umetna masa.
A márkáról
STYLPRO

A STYLPRO Tom Pellereau brit milliárdossal és zseniális újítóval együttműködésben jött létre. 250 000 GBP befektetéssel olyan márka jött létre, amely újradefiniálja a szépségpiacot. Innováció, csúcsminőség, részletes tesztelés és vegán jóváhagyott eredet díszíti az összes STYLPRO terméket.

A STYLPRO innovatív szépségápolási cégnek bizonyult, amely képes olyan új niche-termékeket létrehozni, amelyekre mindenki vágyik.

ROX d.o.o.
Slavonska Avenija 100,
10040 Zagreb,
Croatia

Származási ország: Kína

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

12.090 Ft
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
1.077Ft 3.590Ft -70%
Image of the cross sell:
HOZZÁADÁS: Kozmetikai táska + ANTI-AGE szérum Kosárhoz adva!
1.949Ft 22.405Ft -91%
Image of the cross sell:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.