STYLPRO Facial 4in1 Steamer gőzölő - Rose Gold

Márka: STYLPRO
Termék leírás

Adjon egy kis Spa-élményt mindennapi rutinjához a StylPro 4 az 1-ben ionos arcszaunával, amely azon az elven működik, hogy dűne ionos gőzt bocsát ki, amely kevésbé sűrű, mint a hagyományos arcpárolók által kibocsátott gőz, mivel eléri a bőr mélyebb rétegeit és tovább hidratálja a bőrt.

Ez a készülék 4 funkcióval rendelkezik a teljes gyógyfürdő élvezethez. Ön lehet az arcszaunája és használhatja arcgőzölőként, melegíthet arctörlőt a készülék testében, illetve használhatja párásítóként és aromaterápiás készülékként.

Egyszerűen töltse fel a víztartályt desztillált vagy ionmentesített vízzel, fordítsa a főkapcsolót a kívánt funkcióra, és élvezze saját Spa kezelését otthona melegében.

HASZNÁLATI LEHETŐSÉGEK:

ARCSZAUNA - állítsa be a víztartályt, forgassa a kapcsolót a kívánt helyzetbe. A készülék körülbelül 1 perc múlva kezd gőzt kibocsátani.

Mielőtt megközelítené a gőzölőt, kézzel ellenőrizze a gőz hőmérsékletét, hogy elkerülje az égési sérüléseket.

Az arcnak legalább 25 cm-re kell lennie a készüléktől. Irányítsa az arcgőzt az álla tetejére úgy, hogy a gőz átölelje az egész arcot. Használat után feltétlenül kapcsolja ki a készüléket.

ARCTÖRLŐFŰTÉSI BERENDEZÉS – A helyzet feloldásához forgassa el a készüléket az óramutató járásával ellentétes irányba. Válassza le a gőzölő készülék fejét a készülék testétől, és helyezzen a készülék testébe egy szépen összehajtott törülközőt a kívánt helyre.

Helyezze vissza a készülék fejét a készülék testére, rögzítse a pozíciót és kapcsolja be a készüléket.

Forgassa a főkapcsolót a kívánt arctörlő-melegítési funkcióra. Hagyja a törölközőt a készülékben 2 percig, hogy felmelegedjen.

Oldja ki a készüléket, és vegye le a törülközőt fogóval vagy csipesszel. Várja meg, amíg a törölköző kellően lehűl, mielőtt az arcára helyezi.

AROMATERÁPIA- Cseppentsen néhány csepp illóolajat a mérőpohárba. Helyezze az adagolót a gőzölő készülék testébe, és forgassa el reteszelt helyzetbe. Várja meg, amíg a kék fény megjelenik a főkapcsoló körül. Tartsa a készüléket 25 cm-re az orrlyukaktól.

PÁRASÍTÓ - töltse fel a víztartályt. Forgassa a főkapcsolót a kívánt helyzetbe. A készülék a következő 40 percben gőzt bocsát ki, hogy párásítsa a helyiség levegőjét.


  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők:
Umetna masa.
A márkáról
STYLPRO

A STYLPRO Tom Pellereau brit milliárdossal és zseniális újítóval együttműködésben jött létre. 250 000 GBP befektetéssel olyan márka jött létre, amely újradefiniálja a szépségpiacot. Innováció, csúcsminőség, részletes tesztelés és vegán jóváhagyott eredet díszíti az összes STYLPRO terméket.

A STYLPRO innovatív szépségápolási cégnek bizonyult, amely képes olyan új niche-termékeket létrehozni, amelyekre mindenki vágyik.

ROX d.o.o.
Slavonska Avenija 100,
10040 Zagreb,
Croatia

Származási ország: Kína

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

22.190 Ft
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
1.077Ft 3.590Ft -70%
Image of the cross sell:
HOZZÁADÁS: Kozmetikai táska + ANTI-AGE szérum Kosárhoz adva!
1.949Ft 22.405Ft -91%
Image of the cross sell:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.