STYLPRO Original Makeup Brush Cleaner and Dryer sminkecset tisztító és szárító

Márka: STYLPRO
  • Legnépszerűbb

Termék leírás

KEVESEBB 30 MÁSODPERC ALATT TISZTÍTJA ÉS SZÁRÍTJA A KEFEKET

S A STYLPRO sminkecsettisztító és szárító egy automatikus „mosógép” az ecsetekhez, amely kevesebb, mint 30 másodperc alatt tisztára és szárazra pörgeti őket, így azonnal használatra készek!

BAKTÉRIUMOK A KEFETEN

A sminkecsetek táptalajt jelentenek a foltokat okozó baktériumoknak, irritálják a bőrt és súlyosbítják a ráncokat.

HOGYAN KELL MEGFELELŐEN TISZTÍTANI A SMINKESET?

A szakemberek azt javasolják, hogy hetente egyszer tisztítsák meg a sminkecseteket, de a klasszikus tisztítási mód rendetlen és időigényes, mivel az ecsetek hosszú ideig száradnak, ezért sok időbe telik újra használni őket.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI?

- Válassza ki a sminkecsethez illő gallért.

- Rögzítse a kefét a STYLPRO készülékhez.

- Adjon tisztítószert a STYLPRO Tritan tálhoz (NE adjon hozzá vizet)

- Finoman merítse ki és be az ecsetet a tisztítószerbe

- Kapcsolja be a STYLPRO készüléket, és 10 másodpercig centrifugálja tisztára a sminkecsetet a tálban.

- Emelje fel a kefét a tisztítószer fölé, és szárítsa meg 10 másodpercig (kérjük, hogy szárításkor a kefét a tálban tartsa.

  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők:
Umetna masa.
A márkáról
STYLPRO

A STYLPRO Tom Pellereau brit milliárdossal és zseniális újítóval együttműködésben jött létre. 250 000 GBP befektetéssel olyan márka jött létre, amely újradefiniálja a szépségpiacot. Innováció, csúcsminőség, részletes tesztelés és vegán jóváhagyott eredet díszíti az összes STYLPRO terméket.

A STYLPRO innovatív szépségápolási cégnek bizonyult, amely képes olyan új niche-termékeket létrehozni, amelyekre mindenki vágyik.

ROX d.o.o.
Slavonska Avenija 100,
10040 Zagreb,
Croatia

Származási ország: Kína

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

13.990 Ft
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
1.077Ft 3.590Ft -70%
Image of the cross sell:
HOZZÁADÁS: Kozmetikai táska + ANTI-AGE szérum Kosárhoz adva!
1.949Ft 22.405Ft -91%
Image of the cross sell:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.