Svakom csiklóstimulátor - menta Pulse Lite Neo Clitoral Stimulator - Mint

Márka: Svakom
  • Legnépszerűbb

Termék leírás

Új módot keres a csikló stimulálására? A Pulse Lite csiklóstimulátor a legjobb választás. Innovatív és interaktív SVAKOM technológiájával és felhasználóbarát kialakításával ez a csiklóstimulátor pihentető és fokozott élményt nyújt. Fedezze fel Ön is! A stimulátor 5 légnyomás üzemmóddal és 5 intenzitási fokozattal rendelkezik. Ezenkívül a Pulse Lite Neo csatlakoztatható az ingyenes Svakom Apphoz, amely számtalan extra lehetőséget és interaktív videókat kínál. A közted és partnered közötti távolság már nem jelent problémát, mert az alkalmazással kapcsolatban maradhat világszerte.

 A Pulse Lite Neo fröccsenésálló és a mellékelt USB-kábellel újratölthető. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg.

  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők:
Silicone.
A márkáról
Svakom

A szexuális jólét elengedhetetlen. Ez az alapvető érték, amely előre viszi a SVAKOM-ot. A David Yu által 2012-ben alapított SVAKOM azért jött létre, hogy kiváló minőségű termékeket kínálhasson a világnak, az innovatív technológiára és a megfizethetőségre helyezve a hangsúlyt. Ennek az álmának valóra váltására törekedve a SVAKOM új és ötletes módszereket kezdett kutatni a hálószobában való kísérletezésre, a Siime belső kamerától egészen a Connexion sorozatig, amely a világot az érintésnél nagyszerűbb módon kapcsolja össze. Egyedül vagy együtt a SVAKOM hiszi, hogy mindenki megérdemli, hogy hozzáférjen az élvezetre összpontosító luxustermékekhez. Ennek a meggyőződésének köszönhetően a SVAKOM aktívan támogatja a közösségeket és a bolygót különböző non-profit szervezetek, például a Trees for the Future és a Drop in the Bucket támogatásával.

Akár frissen, akár tapasztaltan kezdi az összes játékot, nincs rossz út az elégedettség elérésére. A SVAKOM célja, hogy minden tapasztalati szintet, minden vágyat, minden testtípust, minden preferenciát kielégítsen. Nem számít, ki vagy, vagy mit szeretsz, azt szeretnénk, hogy keresgélj üzleteinkben, és érezd az izgalom gyengéd szikráit. Látogassa meg blogunkat, ahol tippeket talál vágyai világának kibővítéséhez, vagy tekintse meg közösségi média fiókjainkat, és maradjon naprakész minden tevékenységünkről és az általunk támogatott személyekről!

PERVISIO, RAZVOJ POSLOVNIH IDEJ D.O.O.
Stegne 23,
1000 Ljubljana

Származási ország: Kína

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

+
15.190 Ft
13.690 Ft
-10%
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
1.077Ft 3.590Ft -70%
Image of the cross sell:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk