A bőröregedés és a ráncok valódi felelőse legtöbb esetben a ceramidok hiánya.

A ceramidok rendkívül fontos molekulák, amelyek bőrünk külső rétegének akár 50%-át is kitehetik.

De sajnos 25 éves kor után csökkenni kezd a termelődésük.

Így 30 éves korunkra, a ceramidjaink akár 40%-át is elveszíthetjük.

40 éves korunkra, pedig akár a 60%-át.

Sajnos a legtöbben nem is tudnak erről a tényről. Ezért teljesen rossz helyen keresik a megoldást bőrük felgyorsult öregedésére.

Pénzt pazarolnak drága krémekre, amelyek csak felületesen hatnak, de nem foglalkoznak a probléma forrásával.
A ceramidok nemcsak "szépség" funkciót töltenek be, hanem védő funkciót is.

A ceramidok legfontosabb szerepe a bőrsejtek összekapcsolása, mint egyfajta ragasztó.

Így rugalmasan, feszesen, és hidratáltan tartják a bőrt, mivel megakadályozzák a bőr vízvesztését, miközben megóvják a bőrt a káros külső agresszorok (szennyeződések) behatolásától.
FIGYELEM: Ha nem cselekszünk azonnal, a bőr ceramidjainak szintje folyamatosan tovább csökken...

A következmények pedig egyre jobban láthatóak lesznek.
Megfelelő ceramid szint
 • Sima és fiatalos bőr
 • Hidratált és ragyogó bőr
 • Feszes és rugalmas bőr
Ceramidok hiánya
 • Ráncos és öregedő bőr
 • Száraz és fakó bőr
 • Megereszkedett bőr, amely már nem rugalmas
Tudósok felfedeztek egy módszert a ceramidok hatékony helyettesítésére... és ennek következtében a bőr megfiatalítására

A megoldás egyszerű: ceramidokat kell fogyasztani.

Csak így jutnak el a véráramon keresztül bőrünk legmélyebb rétegeibe. Majd lassan behatolnak a legkülső rétegekig. Így a bőr minden rétegét elérik.

Ez a csak felületesen ható, ceramid arckrémeknél nem mondható el.
A fiatalító hatás eléréséhez a ceramidokat megfelelő formában és adagban kell fogyasztani.
A fiatalító hatás eléréséhez a ceramidokat megfelelő formában és adagban kell fogyasztani.
A byMAYA Ceramides egy spray kiszerelésű étrend-kiegészítő, klinikailag bizonyított összetevőkkel, amelyek mindössze 15 nap alatt megfiatalítják a bőrt.

byMaya Ceramides

A fiatalos bőr 30 év felett
4,9 - 127 értékelés alapján
 • A termék csökkenti a ráncok megjelenését.
 • Növeli a bőr rugalmasságát, kisimítja és feszesíti a bőrt.
 • Mélyen hidratálja a bőrt és megakadályozza a vízvesztést.
 • Erősíti a bőr védőrétegét, így védi a bőrt a külső agresszoroktól.
 • Egészséges összetevőket tartalmaz mellékhatások nélkül.
 • A termék garantáltan működik – vagy a tiéd AJÁNDÉK!
Rendeld meg most!
Jelenlegi elérhetőség: Korlátozott készlet
A készlet elfogyásának kockázata: Magas

Válaszd ki a csomagodat

1x byMAYA Ceramidok
25 napos adag
11190 Ft / termék
822 Ft megtakarítás
7 %
Ár: 11190 Ft 12012 Ft
Rendeld meg most!
A legnépszerűbb választás
2x byMAYA Ceramidok
50 napos adag
9270 Ft / termék
5484 Ft megtakarítás
23 %
Ár: 18450 Ft 24024 Ft
Rendeld meg most!
A legnagyobb megtakarítás
3x byMAYA Ceramidok
75 napos adag
8063 Ft / termék
11847 Ft megtakarítás
33 %
Ár: 24189 Ft 36036 Ft
Rendeld meg most!
A legnagyobb megtakarítás

byMAYA 100 napos pénzvisszafizetési garancia

Mivel 100%-ban hiszek a byMAYA Ceramides termékben, 100 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Mit jelent ez? Ha a byMAYA Ceramides használata után az első 100 napban nem észlel semmilyen látható eredményt, egyszerűen küldje vissza az üres csomagolást, és visszatérítem a teljes vételárat – az utolsó fillérig.
Maya, a byMAYA alapítója
100%-ban biztonságos vásárlás

Mit gondolnak a használók a byMAYA Ceramides termékről?

4,9 - 127 értékelés alapján
A byMAYA Ceramides az első olyan termék, ami láthatóan megfiatalította a bőröm. Számtalan fiatalító krémet kipróbáltam már, amelyek sokat ígértek. De mindig csalódnom kellett. A semmire pazaroltam a pénzem. A byMAYA Ceramides használatával azonban alig több mint 2 hét után észrevettem, hogy a bőröm feszesebb, ragyogóbb és a ráncok kevésbé látszanak. Pár hónap szedése után a munkatársaim elkezdtek kérdezgetni, hogy voltam-e valamilyen fiatalító kezelésen. Hihi, így nyilván tényleg látszik a különbség. 10/10 csillag!
Mary, 56 éves
Ellenőrzött ügyfél
Az elmúlt két évben gyakorlatilag hetente láttam újabb ráncokat az arcomon. Szó szerint úgy nőttek, mint a gomba az eső után. Úgy éreztem, a bőröm nagyon gyorsan öregszik, és bevallom, nagyon-nagyon zavart. Olyannyira, hogy a botoxon is gondolkodtam, de még mindig túlságosan aggódtam az esetleges mellékhatások miatt… 4 hónapja szerencsére rátaláltam a MAYA Ceramides-re. Persze a termék nem törölte el a ráncaimat, de annyit javított rajtuk hogy többé nem zavarnak. A legjobb az egészben az, hogy egy ideje nem vettem észre új ráncokat. Így tovább szedem.
Sonja, 48 éves
Ellenőrzött ügyfél

Miért jobb a byMAYA Ceramides innovatív formulájával, mint a piacon lévő többi ceramid?

CERAMOSIDES™

A Ceramosides™ egy szabadalmaztatott búzamag-kivonat és természetes ceramid forrás. Ez egy tisztított kivonat, amelyből eltávolították az allergéneket és a glutént. Ezért a glutén allergiában szenvedők és a gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

A Ceramosides™ fogyasztása klinikailag bizonyítottan javítja a bőr hidratáltságát, rugalmasságát és csökkenti a ráncokat. Ennek eredményeként a bőr feszesebb, simább, ragyogóbb, hidratáltabb és fiatalosabb lesz. Az első hatások már 15 nap után láthatóak, a teljes hatás pedig 2 hónapos napi használat után látszik.

A byMAYA Ceramides ajánlott napi adagja azonos mennyiségű Ceramosides™-t (30 mg) tartalmaz, mint a klinikai vizsgálatok során használt mennyiség.

A tudósok úgy vélik, hogy a ceramidok fogyasztása elősegíti a kollagén képződését is. Ami mára már bizonyára tudod, a kollagén testünk fontos építőköve.

Gondoskodik az erős körmökről és hajról, az egészséges fogakról, a rugalmas porcokról és az erős csontokról. Ugyanakkor a bőrsejtekben lévő kollagén támogatja a bőr szerkezetét, és feszessé, rugalmassá, simává és ragyogóvá teszi azt.

Q10Vital®

A Q10 koenzim hozzájárul a szép, simább és feszesebb bőrhöz. Ez egy olyan molekula, amely természetesen jelen van testünk minden sejtjében, és számos fontos funkciót lát el.

Sajnos az évek múlásával csökken a mennyisége a szervezetünkben, és csak étrend-kiegészítők formájában tudjuk pótolni. A probléma abból adódik, hogy ezeknek a kiegészítőknek a többsége a koenzim zsírban oldódó formáját használja, amely sajnos kevésbé szívódik fel sejtjeinkben.

Ezért készítményünkbe beépítettük a Q10Vital®-t, a Q10 koenzim egy speciális, vízben oldódó formáját, amely a hagyományos Q10-hez képest 4-szer jobb biohasznosulást mutat. Ami lényegesen jobb felszívódást és hatást jelent, mind a szervezetben, mind a bőrben.

C-vitamin és E-vitamin

Ez a 2 rendkívül erős antioxidáns a bőrünk őrzői. Együtt küzdenek a káros szabad gyökök ellen (cigarettafüst, szennyezett levegő és az ultraibolya sugárzás), amelyek oxidatív stresszt okoznak.

Az oxidatív stressz a bőr tompa és fáradt megjelenésében, valamint a bőr idő előtti öregedésében nyilvánul meg. A C-vitamin és az E-vitamin védő funkciójukon keresztül segítenek lassítani a biológiai öregedés látható jeleinek megjelenését.

A C-vitamin ugyanakkor nélkülözhetetlen a bőr kollagén képződéséhez, melynek rendkívül fontos funkcióját fentebb már ismertettük.

BIOTIN


Más néven H-vitamin, vagy akár a bőr, a haj és a köröm szépségvitaminja. Ugyanis sok ként tartalmaz, amit el kell juttatni a sejtjeinkbe. A biotint pedig kiváló „szállítóként” funkcionál. Segít javítani a haj fényén és sűrűségén, erősíti a körmöket és felgyorsítja növekedésüket, javítja a bőr hidratáltságát, simaságát és megjelenését.
byMAYA Ceramidok azoknak, akik újra fiatalnak akarnak kinézni és érezni magukat.

Használata

Használat előtt jól rázza fel. Az első használatkor nyomja meg háromszor a permetezőt, hogy működjön. Permetezze a tartalmát közvetlenül a szájba. Használat után törölje le a spray-t. Az ajánlott napi adag 4 nyomás. A terméket a nap bármely szakában fogyaszthatja.

Hatása

A Ceramosides™ fogyasztása klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncokat és javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. Az első hatások már 15 nap után láthatók, a teljes hatás pedig 2 hónapos, napi használat után jelentkezik. Az eredmények megőrzése érdekében javasoljuk, hogy 2 hónap után is rendszeresen használja a terméket. A byMAYA Ceramides napi adagja a klinikai vizsgálatban használt Ceramosides™ mennyiséget (30 mg) fedi le.

Tárolás

Száraz és sötét helyen, legfeljebb 25 °C-on tárolandó. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el.

Csomagolás

Palack 45 ml termékkel. 1 üveg 25 napra elegendő.

Mitől olyan innovatív a byMAYA Ceramidok formulája?

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Mi is pontosan a byMAYA Ceramides termék?
+
A byMAYA Ceramides egy innovatív táplálék-kiegészítő a Ceramosides™ szabadalmaztatott hatóanyaggal, amely klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncok megjelenését és javítja a bőr rugalmasságát és hidratáltságát.

Az első hatás 15 napos napi használat után látható. A teljes hatás 2 hónapos napi használat után látható. Az eredmények hosszú távú fenntartása érdekében javasoljuk, hogy 2 hónap elteltével is naponta használja a terméket.

A byMAYA Ceramides napi adagja a klinikai vizsgálatban használt Ceramosides™ mennyiséget (30 mg) fedi le.

A Ceramosides™ mellett a termék 4 olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egészséges, szép és fiatalos bőrhöz: Q10Vital® koenzim, C- és E-vitamin, valamint Biotin.

Ez egy igazán egyedülálló keveréke olyan erős összetevőknek, amely jelenleg nem létezik a piacon egyetlen más szolgáltatónál sem.

Ezért siessen, és használja ki az exkluzív ajánlatot. A nagy kereslet miatt a készlet gyorsan elfogy.
Hogyan működik a byMAYA Ceramides étrend-kiegészítő?
+
A byMAYA Ceramides belülről megfiatalítja a bőrt. Mit jelent ez pontosan?

Amikor a ceramidokat étrend-kiegészítő formájában fogyasztják, bejutnak a véráramba. Ezután felszívódnak és a bőr rétegeibe.

A bőr belső rétegeiből kifelé hatolnak a legkülső rétegekig. Tehát belülről kifelé működnek, és a bőr minden rétegét elérik. Így hidratálja, simítja és megfiatalítja a bőrt.

Vannak (általában nagyon drága) ceramid arckrémek is a piacon. Sajnos a fő hátrányuk, hogy csak felületesen hatnak, és nem hatolnak be mélyebben a bőrbe.
Hosszabb ideig kell használnom a terméket?
+
Egy klinikai vizsgálat már 15 nap után kimutatta a Ceramosides™ fiatalító hatását, és a teljes hatás 2 hónapos napi használat után volt látható.

Sajnos a ceramidok szintje folyamatosan csökken az életkorral. Ezért a hatás fenntartása érdekében javasoljuk, hogy 2 hónap elteltével folytassa a byMAYA Ceramides napi szedését.

Tehát minél tovább használja a terméket, annál tovább élvezheti annak fiatalító hatását.
Hogyan kell használni a byMAYA Ceramides étrend-kiegészítőt?
+
Egyszerűen permetezz 4 nyomásnyi byMAYA Ceramidot a szádba naponta egyszer.

A terméket a nap bármely szakában használhatja, amikor számodra leginlább megfelelő.

Ne felejtsd el felrázni az üveget használat előtt.
Szedhetem a byMAYA Ceramides-t más étrend-kiegészítők mellett?
+
Igen, a byMAYA Ceramides szedése akkor is biztonságos, ha más étrend-kiegészítőt is szedsz.
A byMAYA Ceramides minden bőrtípusra alkalmazható?
+
Igen, használhatod a terméket függetlenül attól, hogy milyen típusú bőröd van – zsíros, kombinált, normál vagy száraz.
Európában gyártják a terméket?
+
Igen, a termék Európában készült.

Olyan cég gyártja, amely az ISO 9001: 2008 szabványok és a nemzetközileg megállapított jó gyártási gyakorlat (GMP) szabványai szerint működik.

Ezért a byMAYA Ceramides termék bizonyítottan minőségi és biztonságosan használható.
Visszatérítik a pénzem, ha a termék nem működik rajtam?
+
ČBár klinikai tanulmány igazolta a Ceramosides™, a byMAYA Ceramides fő hatóanyaga fiatalító hatását, tisztában vagyunk vele, hogy minden test egyedi.

Ami nálad bevált, nem biztos, hogy másnak ugyanazt az eredményt hozza.

TDe a jó hír az, hogy ha nem éri el a kívánt fiatalító eredményt a termékkel, akkor egy fillért sem kell fizetned.

ŽAzt szeretném, hogy teszteld a terméket 100 napig, és ellenőrizd az eredményeket. Ha pedig nem vagy 100%-ig meggyőződve róla hogy eredményes volt, visszaadjuk az árát – még akkor is, ha már a termék teljes tartalmát elhasználta.

Ez azt jelenti, hogy ma lehetőséged van ingyenesen kipróbálni ezt a formulát! Ha kockázat nélkül szeretné kipróbálni a byMAYA Ceramides-t 100 napig, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot.

Ha a 100 napos "próbaidőszak" alatt bármikor, bármilyen okból visszatérítést szeretne kapni, egyszerűen lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Az elérhetőséget a számlán találja.

Az elégedettséged a legfontosabb a számunkra, és az integritás a byMAYA márka egyik alapértéke.

Rendeld meg a byMAYA Ceramides

étrend-kiegészítőt most, és spóroljon!

Rendeld meg a byMAYA Ceramides étrend-kiegészítőt most, és spóroljon!

A byMAYA Ceramides egy innovatív étrend-kiegészítő, amely a szabadalmaztatott Ceramosides™ hatóanyaggal klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncok megjelenését és javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát.

Az első hatás már 15 napon belül látható. A teljes hatás 2 hónapos napi használat után jelentkezik.

Sajnos a bőrünkben természetesen előforduló ceramidok értéke folyamatosan csökken az életkorral.

Ezért az eredmények hosszú távú fenntartása érdekében javasoljuk, hogy 2 hónap elteltével is naponta használja a terméket.

A termék minden bőrtípusra alkalmas, vegán és gluténmentes, mesterséges adalékanyag, íz és cukrok mentes.

Rendeld meg most!
A termék több mint 127 ötcsillagos értékeléssel rendelkezik!

A byMAYA Ceramides a legmagasabb gyártási szabványok szerint készült európai termék.

Olyan cég gyártja, amely megfelel az ISO 9001: 2008 szabványoknak és a nemzetközileg elfogadott jó gyártási gyakorlat (GMP) szabványainak, ami a terméket bizonyítottan minőségűvé és biztonságosan használhatóvá teszi.