Kosár A kosarad üres és éhes :(
 • I PINK PANDA PINK PANDA

 • 28 napos garantált
  elégedettségi garancia
  #
 • Cruelty Free
  termékek.
  #
 • Ingyenes és Szuper
  Tippek és trükkök
  #

ÚJ! Dús ajkak percek alatt

Ha mindig is teltebb ajkakra vágytál de fájdalmas, drága és kockázatos műtétek nélkül, a Fullips lesz a mentőöved! Gyors, hatásos és fájdalommentes módszer az ajkak dúsítására!

Fullipsa legtermészetesebb ajakfeltöltő

A fullips egy egyedülálló módszer az ajkak dússágának növelésére. Az ajakfeltöltéssel vagy az implantátumokkal ellentétben a fullipshatása átmeneti és fájdalommentes. Azonban rendszeres használat mellett látható és folyamatos dússágot eredményez. Ajaktermékek felvitele előtt használandó, akár napi több alkalommal is.

Mire kell odafigyelni a Fullips használatakor?

1. A fullips használata nem szabad, hogy fájdalmas legyen! Először gyengéd vákuummal kezd a használatot majd fokozd addig amíg még kényelmes érzés az ajkakon.

2. Fokozatosan halad a használatával. Először csak pár másodpercig használd majd lassan növeld az időtartamot.

3. Használat előtt mindenképp szükség van az alapos hidratációra! A száraz ajkakon fájdalmas ás eredménytelen lehet a használat.

4. A fullips használatakor lazítsd el az ajkaidat, a használat során végig kényelmes érzés legyen az ajkakon.

5. Matt ajkakkal is használhatod azonban a matt hatás elveheti a teltség intenzitását.

Melyik Fullipset válasszam?

A termék 3 méretben található és több is használható egyszerre.

1. Fullips ajakdúsító - Large Round (nagy méretű, kör formájú)

A legnagyobb méretű Fullips, az egyetlen kör formájú változat. Közepesen dús ajkakra ajánlott, a termékkel egyszerre lehet az alsó és felső ajkakat dúsítani. Tökéletes azok számára akiknek már dús ajkuk van de mg dúsabbat szeretnének, főleg az ajkak közepét dúsítja.

2. Fullips ajakdúsító - Medium Oval (közepes méretű, ovális formájú)

A közepes ovális méretű ajakdúsítót vízszintesen és függőlegesen is lehet használni attól függően melyik területeket szeretnénk dúsítani. Vízszintesen az egész ajkat dúsítja, függőleesen középre helyezve pedig még inkább dúsabbá teszi az ajkakat. Legjobb vékony és széles ajkakra.

3. Fullips ajakdúsító - Small Oval (kis méretű, ovális formájú)

A legkisebb változata az ajakdúsítónak. Apró, vékony és keskeny ajkakra ajánlott. Ovális formájának köszönhetően, a közepes méretűhöz hasonlóan vízszintesen és függőlegesen egyaránt használható. Apró méretének köszönhetően a legjobb célzott dúsításra, pl. felső ajkak szélei.

Hogy használd a fullips ajakaknövelőt

A fullips használata előtt nagyon fontos az ajkak tisztítása. Meleg vízzel és benedvesített törölközővel (vagy a kedvenc peeling módszereddel) dörzsöld át az ajkaidat, így eltávolítva az elhalt hámsejteket és növelve a hatékonyságot. 

Hidratáld az ajkaidat! A kedvenc hidratálódat hagyd hatni minimum 15 percig hogy az apróbb vonalak feltöltődjenek.

Helyezd a fullipst az ajkaidra, ügyelve arra, hogy az egész szádat lefedje. Ezután szívd ki az összes levegőt belőle, vákuumot képezve. Növeld a vákuumot ameddig kényelmes és hagy az ajkaidon pár másodpercig. Igazítsd el az ajkaidon a fullipst hogy kényelmes legyen. 

Hagyd az ajkaidat pihenni – ez rendkívül fontos! Fokozatosan hozzá kell szoktatnod az ajkaidat a termék használatához és a vákuumhoz. Először csak pár másodpercig hagyd az ajkaidon a fullipst,majd egyre tovább. De a maximum ne haladja meg a 30 másodpercet! A vákuumot az ujjaiddal megszűnteheted. Ismételd meg a használatot, amíg el nem éred a kívánt eredményt.Folyamatos használat mellett tartós eredményt eredményezhet a fullips.

Amint elérted a kívánt eredményt, használd a kedvenc ajaktermékét. Lip plumerekkel még jobban fokozható a hatás. Hidratáló termékekkel pedig meghosszabbíthatod a hatást. 

Személyre szabható!

Ne feledd - mindenkinek mások az ajkai! Fejleszd ki a saját technikádat és célozd meg a problémás területeidet a Fullipssel! Egy kis gyakorlással és rendszeres használattal profi módjára dúsíthatod majd az ajkadat! Használhatsz kettőt felváltva a még hatásosabb eredményért.

Ha bármilyen kérdésed lenne a termékről vagy a használatáról, bátran keresd Esztit e-mailben: [email protected] vagy telefonon: +36 70 557 0540

15. 03. 2015