PMD Beauty LED Clean Acne arcápoló készülék

Márka: PMD Beauty
  • ÚJ

Termék leírás

A PMD Clean Acne egy intelligens arctisztító eszköz, amely a SonicGlow™ technológiát használja, amely biztosítja a mély, napi tisztítást. A PMD Clean Acne kék fényterápiás spot kezeléseket alkalmaz az enyhe és közepesen súlyos pattanások kezelésére.

Előnyök

Napi 3 perccel eltünteti a pattanásokat

91%-uk azt mondta, hogy a mitesszerek csökkentek

77% azt mondta, hogy a foltok csökkentek

69% mondta azt, hogy a kitörések csökkentek

88%-ban csökkent a pórusok megjelenése

91%-uk szerint a bőr világosabbnak tűnik

Kék fényterápia

Erőteljes orvosi minőségű LED-eket használ kék fény kibocsátására, amelyet kifejezetten az enyhe és közepes akne kezelésére használnak. Minden kezelés 3 percig tart, és biztonságos a mindennapi használatra.

SonicGlow™ technológia

Percenként 7000 rezgéssel bontja le a szennyeződéseket és az olajat a pórusokból, miközben tökéletes frekvencián működik, hogy megemelje, feszesítse és tonizálja a bőrt.

A szilikon szépsége

Az ultrahigiénikus szilikon használatával a PMD Clean Acne szagálló, antibakteriális, hipoallergén és vízálló. A problémamentes kefefejünket soha nem kell cserélni.

Hogyan kell használni

Használja naponta a PMD Clean Acne terméket az akne mély tisztítására és megszüntetésére

Lépések

- Öblítse le és alkalmazza a tisztítószert

Öblítse le az arcot meleg vízzel, és finoman dörzsölje be tisztítószerrel

- Nedves és bekapcsolt eszköz

Öblítse le a PMD Clean Acne-t víz alatt, és kapcsolja be a készüléket, az 1. és 2. módot ajánljuk az optimális tisztítási eredmény érdekében

- Intelligens tisztítás

Mozgassa a kefefejet körkörös mozdulatokkal, megtisztítva az egész arcot, biztonságosan tölthet több időt azokon a területeken, amelyek személyes problémát jelenthetnek

- Öblítés és szárítás

Öblítse le az arcot és a PMD Clean Acne-t a felesleges tisztítószertől, majd törölje szárazra

- Blue Light Therapy Spot kezelés

Kapcsolja be a kékfény-terápiát, és alkalmazza a pattanásokra. A PMD Clean Acne rezegni fog, jelezve a 3 perces spotkezelés kezdetét. Szükség szerint ismételje meg az enyhe vagy közepesen súlyos pattanásos területeken.

  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők: Kako koristiti
Koristite PMD Clean Acne svakodnevno za dubinsko čišćenje i uklanjanje akni

Koraci
- Isperite i nanesite sredstvo za čišćenje
Isperite lice toplom vodom i nježno utrljajte sredstvo za čišćenje
- Wet & Power On uređaj
Isperite PMD Clean Acne pod vodom i uključite uređaj, preporučujemo načine rada 1 i 2 za optimalne rezultate čišćenja
- Pametno čišćenje
Pomičite glavu četkice kružnim pokretima, čisteći cijelo lice, sigurno je provoditi više vremena na područjima koja bi mogla biti od osobnog interesa
- Isperite i osušite
Isperite lice i PMD Očistite akne od viška sredstva za čišćenje, a zatim osušite
- Tretman mrlja plavim svjetlom
Uključite terapiju plavim svjetlom i nanesite na akne. PMD Clean Acne će vibrirati kako bi označio početak 3-minutnog tretmana na određenu. Ponovite prema potrebi na područjima zahvaćenim blagim do umjerenim aknama.

Dobavljač i odgovorna osoba:
Tvrtka ROX d.o.o.
Slavonska avenija 100,
10040 Zagreb,
Hrvatska


A márkáról
PMD Beauty

A PMD Beauty egy prémium szépségápolási cég, amely intelligens szépségápolási eszközöket és bőrápoló termékeket kínál. Világszerte 1000 férfi és nő segítségével a PMD Beauty befektetői finanszírozás és hagyományos marketing nélkül jött létre.

Minden PMD Beauty termék szigorú tesztelésen és tesztelésen esik át, hogy biztosítsák, hogy éveken át is megőrizzék a kiváló minőségű eredményeket. A PMD Beauty innovatív termékei a tudomány által kifejlesztett és támogatott csúcstechnológiát alkalmazzák.

ROX d.o.o.
Slavonska Avenija 100,
10040 Zagreb,
Croatia

Származási ország: USA

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

116.090 Ft
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: Highlighter a természetes vagy intenzív ragyogásér... Kosárhoz adva!
1.749Ft 5.742Ft -70%
Image of the cross sell:
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
1.690Ft 2.690Ft -37%
Image of the cross sell:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk