smilelab fehérítő fogmaszkok Therapy Whitening Teeth Masks

Márka: smilelab
  • Legnépszerűbb

Termék leírás

A TERÁPIA BEMUTATÁSA FEHÉRÍTŐ FOGMASZKOK® 
Készüljön fel valamire, amit még soha nem látott. A Whitening Teeth Masks® új szépségkategóriává alakítja a szájápolást. A Whitening Teeth Masks® fehérebbé, fiatalosabbá és erősebbé teszi fogait azáltal, hogy táplálékot és erőt ad az ínyének. 
Fedezze fel a teljes mosolyú spa kezelést. #SMILETHERAPY-val formulázva A Whitening Teeth Masks®-ban használt új készítmény a #SMILETHERAPY nevet viseli. 
Az összetevők egyedülálló kombinációja, amelyek együtt dolgoznak, hogy teljes körű szépség- és egészségkezelést biztosítson mosolyának. Használata: - tépje fel a tasakot a hosszú oldalánál fogva, óvatosan húzza ki a két maszkot tartalmazó pecsétet - tiszta ujjaival, óvatosan húzza le a hosszú maszkot a pecsétjéről - tükör segítségével óvatosan vigye fel a maszkot a nedves oldalával a felső fogsor elülső oldalára - állítsa be a maszkot az ujjbegyével történő megnyomással, kihasználva a maszkotsk lefedi a fogak felületét Állítsa be a ráncok kiegyenesítéséhez – normál esetben a maszk egy részének maradnia kell a fogszélek alatt. Az ujjaival hajtsa rá a maszk felesleges részét a fogak hátsó oldalára. Ahhoz, hogy a maszk szorosan a hátán üljön, segíthet, ha a nyelvével nyomást gyakorol rá. Ha szükséges, állítsa be addig, amíg meg nem látja, hogy a maszk szorosan a helyén van a fogain.- az alsó maszk felhelyezéséhez ugyanazt az eljárást kell alkalmazni, mint korábban, de ügyeljen arra, hogy az alsó maszk leghosszabb része legyen az első alsó fogakon., és a legrövidebb részt a háthoz kell hajtani - viselje mindkét maszkot körülbelül 30 percig - amikor a kezelési idő lejárt, húzza ki a maszkokat és azonnal dobja el - alaposan öblítse le vagy mossa meg, hogy eltávolítsa a felesleges maradványokat a fogakról vagy az ínyről. Mossa meg a ruháit.

  • # Vegán termék
  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 14 darab per szett
Összetevők: Hydroxypropyl Methylcellulose, PVP (K30), Glycerin, PVP (K90), Alcohol, Sodium Chlorite, Xylitol, Hydroxyapatite, Disodium EDTA, Tocopherol, Stevioside, Menthol.
# Vegán termék
A márkáról
smilelab

A Smilelab egy innovatív kozmetikai márka, amelyet 2011-ben alapítottak Stockholm-ban. Filozófiájuk szerint a mosolyt egy erőteljes szépségi kijelentésként mutatják be. Egészséges, hatékony formulákkal fejlesztenek termékeket, figyelembe véve a természetes környezetet.

A Smilelab egy autentikus stockholmi márka, és a nordikus szépség lényegét képviseli: tisztaság, egyszerűség és visszafogott elegancia.

Smile lab Sweden AB
Sankt Eriksgatan 58,
112 34 Stockholm

Származási ország: Kína

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

21.190 Ft
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
1.077Ft 3.590Ft -70%
Image of the cross sell:
HOZZÁADÁS: Kozmetikai táska + ANTI-AGE szérum Kosárhoz adva!
1.949Ft 22.405Ft -91%
Image of the cross sell:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk
Vásárlóink kedvencei