SMOOTHSKIN Bare Fit IPL szőrtelenítő

Márka: SMOOTHSKIN
  • ÚJ

Termék leírás

SmoothSkin Bare Plus – a leggyorsabb IPL eszköz a piacon.

30%-kal több energia* a még jobb eredményekért

Kezelje az egész testet mindössze 10 perc alatt

Használja: lábakon, karokon, hónaljakon, arcon és bikini területen

Biztonságos és könnyen használható

Az eredmény 4 hét után látható

* az előző verzióból

SMOOTHSKIN BARE PLUS

Az új SmoothSkin Bare FIT (IPL) szőrtelenítő rendszernek köszönhetően élvezheti a selymesen sima bőrt, amely olyan sokáig tart, hogy elfelejti a szúrós lábakat és hónaljokat.

Ez a leggyorsabb IPL készülék a piacon, és mindössze 10 perc alatt elvégezheti a teljes testkezelést!

ULTRAGYORS

Percenkénti 100 villanással 10 perc alatt kezelheti az egész testét (alsó és felső lábszár, bikini terület és hónalj)!

BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ TESTEN ÉS ARCON

A SmoothSkin Bare FIT minden vaku előtt ellenőrzi a bőrtónusát, és csak akkor aktiválódik, ha a vaku biztonságos. A SmoothSkin Bare FIT a nem kívánt arcszőrzet eltávolítására is használható. Mivel az arc területe általában jobban ki van téve a napnak, bőrtónusérzékelőnk azt jelenti, hogy biztonságosan kezelheti arcát.

TOVÁBBI ERŐ

A SmoothSkin Bare FIT 30%-kal több energiával rendelkezik, mint elődje, ami még jobb eredményeket biztosít az olyan igényes területeken, mint a hónalj és a bikini terület.

KORLÁTLAN VILLOGÁS

A SmoothSkin Bare FIT korlátlan számú fényimpulzussal rendelkezik. Így többé nem kell attól tartanod, hogy a villanások eltűnnek!

KI HASZNÁLHATJA A SMOOTHSKIN-T?

A SmoothSkin Bare FIT a Fitzpatrick skála szerint 1-4 bőrtípusú emberek számára alkalmas. Nem alkalmas kék, fehér, szürke vagy vörös hajra.

Mivel a világosszőke, ősz és fehér haj nem tartalmaz elegendő melanint vagy egyáltalán nem tartalmaz melanint, az IPL kezelés nem működik ezeken a hajtípusokon. A vörös haj egy másik típusú melanint tartalmaz, amely szintén nem reagál az IPL-re.

A SmoothSkin Bare FIT szintén nem alkalmas sötét bőrtónusokra, mivel bőrkárosodást, például égési sérüléseket, hólyagokat vagy bőrelszíneződést okozhat.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A SmoothSkin Bare FIT célja, hogy segítsen megszakítani a haj növekedési ciklusát:

- A fényenergia a bőr felszínén áthaladva elnyeli a hajszálban lévő melanint.

- Az elnyelt fényenergia hőenergiává alakul (a bőr felszíne alatt), ami megakadályozza a szőrtüszők további növekedését.

- A kezelt szőrszálak természetes módon hullanak ki néhány naptól 1-2 hétig, egyéntől függően.

  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők:
Umetna masa.
A márkáról
SMOOTHSKIN

Az IPL technológia úttörői és vezetői Nagy-Britanniából megalkották a Smoothskin készüléket, melynek használata egyszerű és biztonságos otthona melegében. A készülékek ergonomikus kialakításúak, ami megkönnyíti és leegyszerűsíti a kezeléseket. A Smoothskin Bare készülék a fényenergia átvitelén alapul, amely a bőr felszínén áthaladva elnyeli a hajgyökérben található melanint. Az elnyelt fényenergia hőenergiává alakul, ami megakadályozza a szőrtüsző további növekedését. Az első eredmények az első hetekben lesznek láthatóak.

ROX d.o.o.
Slavonska Avenija 100,
10040 Zagreb,
Croatia

Származási ország: Nagy-Britannia

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

116.190 Ft
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: Highlighter a természetes vagy intenzív ragyogásér... Kosárhoz adva!
1.749Ft 5.742Ft -70%
Image of the cross sell:
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
1.690Ft 2.690Ft -37%
Image of the cross sell:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk