Az ajánlat már csak eddig érvényes:

00 : 00 : 00

SMOOTHSKIN Pure Fit IPL szőrtelenítő - Mini

Márka: SMOOTHSKIN
Termék leírás

Nincs több borotválkozás, gyantázás vagy drága szalonkezelés.

SZEMÉLYRE szabott KEZELÉSEK KOMPAKT, KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ MEGOLDÁSBAN – A szabadalmaztatott Smart Skin Sensing technológia minden villanást az Ön egyedi bőrtónusához igazít. Nem kell kitalálni a megfelelő intenzitási szintet, a SmoothSkin Pure Mini megcsinálja helyetted. Maximális intenzitás 4J/cm2. Kicsi és tökéletes utazáshoz!

GYORS ÉS KÖNNYŰ, 10 PERCES TELJES TEST KEZELÉSEK – Más IPL-eszközökkel ellentétben a SmoothSkin Pure Mini-t csak hetente egyszer kell használnia 12 héten keresztül a tartós szőrtelenítés eléréséhez. Igény szerint 2-4 hetente töltse fel az eredményeket egész évben. Gyors és egyszerű kezelések a piac leggyorsabb készülékével.

PÁRATLANUL TÖRTÉNŐ BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIA AZ ÖN LELKI NYUGÁJÉRT – Az Ön biztonságát szolgálja, a szabadalmaztatott Smart Skin Sensing technológiánk és a 3 mm-es üveg UV-szűrő védi a bőrt, míg a 4 pontos bőrkontaktus érzékelőink védik a szemet. A készülék csak akkor villog, ha közvetlenül érintkezik a bőrrel, így nincs szükség védőszemüvegre.

FDA TISZTÍTVA AZ ARCÁN ÉS A TESTEN TÖRTÉNŐ HASZNÁLATHOZ – Egy szabadalmaztatott precíziós adaptert tartalmaz a kis területek precíz és egyszerű kezeléséhez.

Válassza ki a gyors módot a nagyobb területeken, például a karokon és a lábakon végzett kezelések gyors elvégzéséhez. Ha bőre hajlamos az érzékeny területekre, a Gentle Mode hatékony kezelést kínál csökkentett energiafogyasztás mellett, ami sokkal kényelmesebbé teszi az egész eljárást.

CSÚSZTÁSI ÉS BÉLYEGEZÉSI MÓDSZER

Ha a három mód valamelyikét használja, használhatja a Glide vagy Stamp használati módot:

A siklás módszer lehetővé teszi, hogy a készüléket állandó sebességgel mozgassa nagyobb felületekre, hogy gyorsabban érje el a teljes lefedettséget

A bélyegző módszer a legjobb olyan kisebb területeken, mint a hónaljvonal és a bikinivonal. Lehetővé teszi, hogy precízebben végezze el az eljárást a nehezen elérhető helyeken.

  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 darab(ok)
Összetevők:
Umetna masa.
A márkáról
SMOOTHSKIN

Az IPL technológia úttörői és vezetői Nagy-Britanniából megalkották a Smoothskin készüléket, melynek használata egyszerű és biztonságos otthona melegében. A készülékek ergonomikus kialakításúak, ami megkönnyíti és leegyszerűsíti a kezeléseket. A Smoothskin Bare készülék a fényenergia átvitelén alapul, amely a bőr felszínén áthaladva elnyeli a hajgyökérben található melanint. Az elnyelt fényenergia hőenergiává alakul, ami megakadályozza a szőrtüsző további növekedését. Az első eredmények az első hetekben lesznek láthatóak.

ROX d.o.o.
Slavonska Avenija 100,
10040 Zagreb,
Croatia

Származási ország: Nagy-Britannia

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

Kedvezményes:
00
:
00
:
00
139.290 Ft
118.397 Ft
-15%
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.

Neked ajánljuk