STYLPRO Squeeze Beauty Sponge Cleaner and Dryer szivacstisztító és szárító

Márka: STYLPRO
  • Legnépszerűbb

Termék leírás

A LEGFONTOSABB INNOVATÍV SMINKSZIVACS TISZTÍTÁSI MÓDSZER, amely 1 percen belül mélyen megtisztítja a sminkszivacsokat, összenyomva és forgatva visszanyeri eredeti fényüket.

A sminkszivacsok tisztításának legjobb eredménye érdekében használja a "Sponge Sparkle" vegán folyadékot, és közvetlenül forráspontig melegítse a vizet, hogy megtisztítsa a sminkszivacsokat, és megszabaduljon a baktériumoktól, sminkmaradványoktól és egyéb szennyeződésektől. A szivacsok tisztítás után azonnal újrafelhasználásra készek.

A csomag tartalma:

- A fő présház - a "PRESS"

- Elektromos kavicsforgató rögzítés - a 'PEEBLE' és akkumulátorok

- Tisztítótartály

- 85 ml 'Sponge Sparkle' vegán tisztító folyadék

A HASZNÁLAT ELŐNYEI: A sminkes szivacsok tovább tartanak, és pénzt takarít meg, ahelyett, hogy időnként új sminkszivacsokat vásárolna.

Minél kevesebb sminkszivacsot vásárol, annál kevesebb szivacs kerül kidobásra és hulladéklerakókba. A sminkszivacs tisztító gyorsabban és hatékonyabban működik, mint a legtöbb hagyományos tisztítási módszer. A 'Sponge Sparkle' egy vegán szivacsos tisztítófolyadék, amely könnyebben és gyorsabban tisztítja meg a tartós sminkalapokat a hagyományos szappanokról.

A nyomástartó ház 5-ször erősebben szorítja a szivacsokat, mint amennyit a kezével meg tudna szorítani, így többé nem kell kézzel szorítania a piszkos szivacsokat.

A nyomástartó ház csökkenti a víz- és energiafelhasználást, valamint a klasszikus sminkszivacstisztításra fordított időt.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Helyezzen egy piszkos sminkszivacsot egy tisztítótartályba. Öntsön a szivacsára 20 ml 'Sponge Sparkle' vegán szivacstisztító folyadékot. A legjobb eredmény elérése érdekében masszírozza be a szivacsot a nyomástartó házzal ellátott tisztítóoldatba. Óvatosan öntse hozzá a forrásban lévő vizet a jelzett szintig.

Nyomja meg a PRESS gombot a présházon, húzza ki a tartót és rögzítse nyitott helyzetben.

A nyitott nyomású ház segítségével nyomja meg többször a szivacsot az edény aljához. A legjobb eredmény érdekében várjon 60 másodpercet. Távolítsa el a sminkszivacsot a nyitott ház segítségével, győződjön meg arról, hogy a szivacs a ház belsejében van, majd óvatosan helyezze vissza a tartót a házba, és nyomja be a sminkszivacsot a zárt helyzetbe.

Adjon hozzá egy elektromos forgatható tartozékot, kapcsolja be, és forgassa el a sminkszivacsot eredeti fényére. Attól függően, hogy utoljára tisztította meg a sminkszivacsot, előfordulhat, hogy meg kell ismételnie az eljárást."

A nyitott nyomású ház segítségével nyomja meg többször a szivacsot az edény aljához. A legjobb eredmény érdekében várjon 60 másodpercet. Távolítsa el a sminkszivacsot a nyitott ház segítségével, győződjön meg arról, hogy a szivacs a ház belsejében van, majd óvatosan helyezze vissza a tartót a házba, és nyomja be a sminkszivacsot a zárt helyzetbe.

Adjon hozzá egy elektromos forgatható tartozékot, kapcsolja be, és forgassa el a sminkszivacsot eredeti fényére. Attól függően, hogy utoljára tisztította meg a sminkszivacsot, előfordulhat, hogy meg kell ismételnie az eljárást.

  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 4 darab per szett
Összetevők:
Umetna masa.
A márkáról
STYLPRO

A STYLPRO Tom Pellereau brit milliárdossal és zseniális újítóval együttműködésben jött létre. 250 000 GBP befektetéssel olyan márka jött létre, amely újradefiniálja a szépségpiacot. Innováció, csúcsminőség, részletes tesztelés és vegán jóváhagyott eredet díszíti az összes STYLPRO terméket.

A STYLPRO innovatív szépségápolási cégnek bizonyult, amely képes olyan új niche-termékeket létrehozni, amelyekre mindenki vágyik.

ROX d.o.o.
Slavonska Avenija 100,
10040 Zagreb,
Croatia

Származási ország: Kína

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!

A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod sajnos visszaküldésre kerül a raktárunkba.

Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

23.390 Ft
Kombináld ezekkel a termékekkel 👇
HOZZÁADÁS: az intenzív szempillák volumenéért Kosárhoz adva!
1.077Ft 3.590Ft -70%
Image of the cross sell:
HOZZÁADÁS: Kozmetikai táska + ANTI-AGE szérum Kosárhoz adva!
1.949Ft 22.405Ft -91%
Image of the cross sell:
28 napos visszatérítési garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések.

100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban

Az igazat bevallva... mi magunk is meghökkentünk ezen a hatalmas számon. De mit is jelent ez a szám valójában? 1. Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. És. hogy rengeteg smink imádó Európa különböző pontjairól bízik bennünk. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni.