The Cougar Beauty Active Derma Roller derma henger - (Black/Blue) 0,3mm Márka: The Cougar Beauty
Termék leírás

A tűs henger (Cosmetic Roller, Medical Roller, Derma Roller) Dr. Desmond FERNANDES plasztikai sebész találmánya. A kezelést egy egészen vékony tűkkel ellátott hengerrel végezzük. 

A vékony tűk amellett, hogy áthatolnak a bőr felső barrier (védelmi) rétegén, (hogy azt áttörve a hatóanyagot bejuttassuk a bőr mélyebb rétegeibe), minden egyes tűszúrás nyomán egy mikroszkópikus méretű sebet is ejtenek. Ezek az egészen apró mikrosérülések gyakorlatilag azonnal záródnak, beindul azonban minden egyes szúráspontnál egy -egy sebgyógyulási folyamat, mely kollagén és elasztin szintézist (képződést) ill. végső soron a bőr regenerációját (megújhodását) eredményezi. A következmény feszesebb és rugalmasabb bőr lesz. Ezt a hatást értelemszerűen tű nélkül nem lehet produkálni.Nem kell azonban félni, a sok apró, szinte mikroszkópikus méretű tű alig, vagy egyáltalán nem okoz vérzést vagy bevérzést. Az esetleges bőrpír is egy - két órán belül elmúlik és nyugodtan emberek közé lehet újra menni .

Mi mindenre jó ez a sok szurkálás?

A sok tűszúrás nyomán tehát -nagyon leegyszerűsítve a kérdést- tulajdonképpen egy intenzív kollagén- és elasztinrost szintézis (elválasztás) indul be a bőrben és a bőraljában (bőr alatti laza zsíros kötőszövetben). Ez azt fogja eredményezni, hogy a bőr már egy-két kezelés után is rugalmasabb és tömöttebb tapintatú lesz. Másképpen fogalmazva: az életkor előrehaladtával beinduló megereszkedés lassítható, sőt részben visszafordíthatóvá is vált immár.
Ezenkívül óriási jelentőségű, hogy a fiatal férfiak és nők arcán kialakult atrófiás (besüppedő) aknés (pattanásos) eredetű hegek is jelentősen javíthatóak ezzel a módszerrel. Ez azért nagy szó, mivel eddig erre a problémára hatékony terápiás fegyver nem állt a rendelkezésünkre (igaz ez utóbbi esetben akár 10 - 15 kezelésre is szükség lehet).

  • Elsimítja a bőr egyenetlen textúráját és pigmentációját.
  • Csökkenti a mély és finom ráncokat.
  • Csökkenti a narancsbőrt, a tág pórusokat.

  • # 100 % eredeti termék.
    Garantáltan eredeti termékek.
Összetevők és mennyiség
Mennyiség: 1 db
Összetevők:
A márkáról
The Cougar Beauty

Naslov
Cougar Beauty Products LTD
7 Burnett Street
Little Germany
Bradford
BD1 5BJ
Származási ország: Nagy-Britannia

Fizetés és szállítás

Ha ma rendelsz pár nap múlva meg is kapod a csomagod!
A csomagja 7 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ha a gyorsított kiszállítást vagy a fontos csomag opciót választotta a csomagja a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül.  Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta mégegyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod a legközelebbi postára kerül ahol 5-10 munkanapon belül átveheted. Milyen fizetési módok vannak nálunk?
Utánvételes, online bankkártyás és PayPal-es fizetési módok közül választhatsz a webshopunkban.

7.890 Ft
Elfogyott
Értesítés kérése a készletről:
# Maja 28 napos pénzvisszafizetési garanciája

Vásárlóink elégedettsége az első. Éppen ezért csakis kiváló minőségű termékeket forgalmazunk, melyeket szigorú sminkeseink előtte kipróbálnak. Ezt garantálom. De ha valamilyen okból kifolyólag nem vagy teljesen elégedett egy termékkel (bármi is legyen az ok), akkor a vásárlás után 28 napon belül visszaküldheted, és mi visszatérítjük az árát - kérdés nélkül.


Olvasd el a történetemet
# 100 % eredeti termékek

Az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Éppen ezért csak 100% -ban eredeti termékeket találsz a boltban. A származási országot és a gyártó adatait egtalálod minden egyes terméknél.

# Egyetlen termékünket sem tesztelték állatokon

Itt nem vállalok kompromisszumot. Az üzletünkben minden termék cruelty free. Mielőtt egy adott márkát felvennénk a kínálatunkba, meggyőződünk róla (a gyártó és forgalmazó segítségével), hogy a termékeket nem teszteltéénk állatokon. A legtöbb termékünknek Leaping Bunny bizonyítványa van. Sajnos az állatkísérletek továbbra is törvényesek a világ bizonyos részein, de a dolgok lassan javulnak. Például az Európai Unió már 2003-ban betiltotta ezeket a termékeket. Biztos vagyok benne, hogy egyetértesz velem - egy rúzsnak nem szabad véres csókokat hagynia. És ha tőlünk rendelsz, 100%-ig nyugodt lehetsz, hogy egyetlen állat sem szenvedett a sminkek elkészítése során.

# Több mint 3,5 millió terméket szállítottunk ki 11 különböző országba

Ha teljesen őszinte akarok lenni... még most is nehéz elhinnem ezt a hatalmas számot. De mit jelent ez valójában? 1. A raktáros szuper fiúk és lányok remek munkát végeztek a csomagolással. ;) 2. hogy élvezhetjük a smink szerelmeseinek az egész Európából származó bizalmát. Annak ellenére, hogy a PINK PANDA család napról napra növekszik, ígérhetem ezt: minden egyes ügyfél fontos számunkra, és személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondoskodni rólad is.