Kosár A kosarad üres és éhes :(
 • I PINK PANDA PINK PANDA

 • 28 napos garantált
  elégedettségi garancia
  #
 • Cruelty Free
  termékek.
  #
 • Ingyenes és Szuper
  Tippek és trükkök
  #
-19%
Visett

Visett gyengéd szőrtelenítő szett 300g

3.290 Ft 2.651 Ft Kedvezmény: 19%
Elfogyott
Értesítés kérése a készletről:

Gyengéd mégis alapos szőrtelenítő amely az arcot kivéve az egész testen használható. Fájdalommentesen és bőrirritáció nélkül szabadulhat meg a nem kívánt szőrszálaktól és mindezt fájdalommentesen. Használata után nem alakulnak ki gyulladt szőrtüszők vagy benőtt szőrszálak.

Rendszer használat mellett (ha nem használ mellette más szőrtelenítő módszert mint például borotválkozást vagy gyantázást) a szőrszálak folyamatosan elvékonyodnak, a bőr pedig puha és ragyogó lesz.

Használat:

1. Elsőként végezzen bőrtesztet az esetleges irritáció elkerülése végett. Ha a használat után 12 órával nem észlel bőrirritációt a termék biztonsággal használható.
2. Keverjen ki a célzott bőrfelület méretére elegendő adagot egy edénybe a porral és forró vízzel. A paszta krémes és nem folyós állagú kell hogy legyen.
3. Vigye fel a terméket a bőrre a szőr növekedésével ellentétes irányba kb fél centi vastagságban, majd hagyja hatni 4-5 percig. Ne hagyja a bőrén 7 percnél tovább.
4. Távolítsa el a terméket a bőrről gyengéden langyos vízzel, eszköz (mosakodószivacs) vagy más szerek (szappan,, tusfürdő) használata nélkül.

Ne használja:
- arcon, érzékeny, ekcémás, rosaceás, allergiára hajlamos, leégett, heges bőrön
- szembe, szájba ne kerüljön, ha mégis érintkezik a nyálkahártyával bő vízzel öblítse ki
- 24 órával a szőrtelenítés után használhat újra más termékeket ami a bőrével érintkezik (tusfürdő, parfüm, dezodor)
- gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó
- ha a termék a bőrteszt során bőrirritációt okoz várjon 72 órát, és ha az alatt sem múlik el az irritáció keresse fel bőrgyógyászát 


 • 100 % eredeti termék.
  Garantáltan eredeti termékek.