Ígéreteink

28 napos pénzvisszafizetési garancia

Bár rengeteg minőségi terméket kínálunk, és bízunk abban hogy elégedett lesz a rendelésével, mind tudjuk hogy a valóságban előfordulhatnak kellemetlenségek. Ezért a következőt biztosítjuk: ha a webáruházunkban vásárolt termékkel nem 100%-ig elégedett, akkor élhet a 28 napos visszatérítési garanciánkkal.

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések. Ha így dönt, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az [email protected] email címen.

Csak a termék(ek) árára vállaljuk a garanciát, a szállítási díjra nem!

Csak eredeti és csúcs minőségű termékeket forgalmazunk

Ha nálunk vásárol, nem kell aggódnia: minden termékünk eredeti, és közvetlenül a forgalmazóktól szerezzük be őket.

Ingyenes tanácsadás és segítségnyújtás

Nem szeretne drága tanfolyamokat elvégezni csak hogy kicsit értsen a sminkeléshez? Nem tud dönteni egy termékkel kapcsolatban? Mi segíthetünk ebben is! Rendelkezésre állunk sminkkel és termékekkel kapcsolatos kérdésekkel.

Itt a Pink Pandánál éjjel-nappal, egész héten a rendelkezésedre állunk! Kivétel mikor kicsit lefekszünk aludni. :) A hivatalos ügyfélszolgálati idő e-mailben: hétköznap 8:00-13:00 óra.

Egyszerű vásárlás és fizetés.

Webshopunkban utánvételes, online bankkártyás és PayPal fizetés áll lehetőségedre.

25. 04. 2023