Ígéreteink

28 napos pénzvisszafizetési garancia

Bár rengeteg minőségi terméket kínálunk, és bízunk abban hogy elégedett lesz a rendelésével, mind tudjuk hogy a valóságban előfordulhatnak kellemetlenségek. Ezért a következőt biztosítjuk: ha a webáruházunkban vásárolt termékkel nem 100%-ig elégedett, akkor élhet a 28 napos visszatérítési garanciánkkal.

Számunkra vásárlóink elégedettsége az első. Emiatt kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket előzetesen le is tesztelünk sminkes csapatunkkal. Ezért valóban kezeskedhetünk ezekért a termékekért. Ha azonban bármilyen okból elégedetlen a megrendelt termékekkel, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti azokat. Felajánljuk a vételár teljes visszatérítését vagy a termék cseréjét - és emellett nem teszünk fel kérdések. Ha így dönt, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az [email protected] email címen.

Csak a termék(ek) árára vállaljuk a garanciát, a szállítási díjra nem!

Csak eredeti és csúcs minőségű termékeket forgalmazunk

Ha nálunk vásárol, nem kell aggódnia: minden termékünk eredeti, és közvetlenül a forgalmazóktól szerezzük be őket.

Termékeinket nem tesztelték állatokon

Rózsaszín, nude, piros vagy vörös a rúzsok mindig divatosak lesznek, de csak ha a rúzs nem hagy vért maga után. Nálunk csak olyan termékek kaphatóak amelyeket nem tesztelték állatokon.

Ebben nem kötünk kompromisszumokat. Üzletünkben minden terméke kegyetlenség-mentes. Mielőtt egy márkát felvennénk az ajánlatunkba, meg kell győződnünk arról (a gyártó vagy a beszállító segítségével is), hogy azt nem tesztelték állatokon. Termékeink többsége rendelkezik a Leaping Bunny tanúsítvánnyal is. Sajnos az állatokon végzett kísérletek a világ egyes részein még mindig megengedettek, de a dolgok lassan jobbra változnak. Ennek megfelelően az ilyen termékek importját 2013 óta tiltják az Európai Unióban. Biztosak vagyunk abban, hogy egyetért velünk - egyetlen rúzs sem hagyhat véres csókokat maga után. Ha tőlünk rendel, akkor 100% -ban biztos lehet abban, hogy egyetlen ártatlan állat sem szenvedett a sminkje miatt.

Ingyenes tanácsadás és segítségnyújtás

Nem szeretne drága tanfolyamokat elvégezni csak hogy kicsit értsen a sminkeléshez? Nem tud dönteni egy termékkel kapcsolatban? Mi segíthetünk ebben is! Rendelkezésre állunk sminkkel és termékekkel kapcsolatos kérdésekkel.

Itt a Pink Pandánál éjjel-nappal, egész héten a rendelkezésedre állunk! Kivétel mikor kicsit lefekszünk aludni. :) A hivatalos ügyfélszolgálati idő e-mailben: hétköznap 8:00-13:00 óra.

Egyszerű vásárlás és fizetés.

Webshopunkban utánvételes, online bankkártyás és PayPal fizetés áll lehetőségedre.

01. 06. 2022